Photobooth - Kabine za slikanje | Insta print
Iznajmljivanje i prodaja photobooth kabina za slikanje. Foto, video, interaktivne aktivacije, magic mirror booth.
Photobooth, Kabina za slikanje, Kabine za slikanje, photobooth za vencanje, interaktivne aktivacije, izrada gifova, video booth, instagram wall, twitter wall, maggic mirror, mirror booth
15365
page-template-default,page,page-id-15365,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Insta print

InstaPrint inspiriše ljude da se što više slikaju pomoću ličnog mobilnog telefona kako bi dobili besplatno odštampane fotografije, a sve to uz upotrebu # koji vi određujete.

 

To je novi uzbudljivi alat koji angažuje vašu publiku i predstavlja sjajni dodatak na događajima!

 

Sa #hešhteg stanicom za štampanje na vašem događaju podstičete goste da slikaju i taguju slike sa vašim odabranim heštegom. Ovo ima za rezultat ogromnu prisutnost vašeg brenda ili događaja na društvenim mrežama – potencijalno desetina hiljada prikaza.

Kako radi?

SLIKAJ

Slikaj na Instagramu i dodaj unapred određen # događaja

# TAGUJ 

Naša print stanica će pretražiti Instagram i Tviter i prikazaće sve fotografije koje pronađe sa tim #

PRINTAJ

Pokupi svoju isprintanu fotografiju za 20 sekundi

Galerija
Primeri brendiranja
Pitanja i odgovori sa detaljima
KAKO SE KORISTI?

Vi određujete koji je jedinstveni #hešteg vašeg događaja. Stanica za štampanje će pretražiti Instagram i Tviter i prikazaće sve fotografije koje pronađe sa tim heštegom. Vaši gosti mogu jednostavno da odaberu fotografije koje žele i da ih odštampaju.

DA LI SE FOTOGRAFIJE PRINTAJU ODMAH?

Da. Za printanje fotografija koristimo najsavremenije foto printere. Fotografije se štampaju u roku od 12 do 15 sekundi nakon završene sesije slikanja i izabranog filtera.  Fotografije su veličine 10x15cm, brendirane prema vašem dizajnu.

DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUĆE BRENDIRATI?

Odštampane fotografije mogu biti prilagođene uz vaš logo, brending ili grafiku. Možete da dostavite vaš lični dizajn ili da koristite usluge našeg grafičkog tima. Odštampane fotografije će takođe sadržati Instagram korisničko ime i upotrebljeni hešteg.

IZLOŽENOST BRENDA

Sa #Hešteg stanicom za štampanje na vašem događaju podstičete goste da slikaju i taguju slike sa vašim odabranim heštegom. Ovo ima za rezultat ogromnu prisutnost vašeg brenda ili događaja na društvenim mrežama – potencijalno desetina hiljada prikaza.

INSTAGRAM/TWITTER WALL

Ne samo što možete da štampate fotografije sa Instagrama i Tvitera, takođe ih možete prikazivati na prilagođenom slajd-šou ili zidu. Preuzete fotografije i tvitovi se automatski dodaju na slajd-šou koji može da se prikazuje na monitoru, TV-ili projektoru.

Pružite gostima trenutno zadovoljstvo tako što će da vide svoje fotografije koje se prikazuju odmah pošto ih postave i da prate tvitove prisutnih u realnom vremenu na konferencijama i sajmovima.

VIDEO ZAPISI NA INSTAGRAMU I INSTAGRAM WALL-U?

Instagram omogućava korisnicima da postave video zapise od 15 sekundi. InstaPrint  će pratiti i preuzimati ove video zapise isto kao i fotografije. Ovi video zapisi se prikazuju na slajd-šou zajedno sa fotografijama i biće puštani. Štampajte Ingragram video zapise kao pojedinačne slike ili kao *flip-book.

*Flip book predstavlja posebnu aktivaciju i nije uključen u navedenu ponudu.

avimo se izradom i prodajom propsa. U ponudi imamo tematske propse a prema zahtevu izrađujemo i propse vezane za brend ili proizvod klijenta.

DIMENZIJE

U ponudi imamo više vrsta InstaPrint stanica.

Klasik – Dimenzije kutije: 0,75 širina, 0,75 visina, 0,45 dubina. Visina sa postoljem 1,8m. Preporučen prostor prilikom koriščenja: 1mx1m

Opciono dodatak kutija sa ekranom 55 inča uz doplatu. Kutiju moguće brendirati.

Premium – All in one box sa touch ekranom 55 inča. Dimenzije: 1.5m širina, 2.2m visina, 0,5m dubina. Moguće brendirati sve stranice.

Custom – Izrada prema želji klijenta, moguće razne opcije.

REKLAME NA INSTAGRAM WALL-U

Dodajte reklame na vaše slajd-šouove. InstaPrint vam omogućava da dodate komercijalne reklame vašem događaju ili lokaciji.

Ove reklame se prikazuju u vremenskim intervalima i mogu biti u obliku slika ili video zapisa.

MONTAŽA, DEMONTAŽA, PREVOZ?

U cene iz ponude uračunat je prevoz na teritoriji Beograda, montaža i demontaža. Van Beograda postiji doplata za troškove transporta.

KAKO SE INSTAPRINT IZNAJMLJUJE - NA SAT, DAN?

InstaPrint se iznajmljuje na sat, minimalno je 3 sata iznajmljivanja. U sate iznajmljivanja računamo i naplaćujemo isključivo sate korišćenja. Takođe, InstaPrint možete iznajmiti i na veći broj sati i dana. U zavisnosti od broja sati i dana koriguje se i cena.

DA LI JE MOGUĆE BRENDIRATI INSTAPRINT STANICU, SLIKE, EKRANE..?

Bredniranje kutije napred i pozadi forexom. Brendiranje kutije nalepnicama, sve strane. Brendiranje back walla. Brendiranje fotografija uključeno u cenu po satu, ostala brendiranja se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete dobiti slanjem upita ili pozivom na neki od kontakt brojeva.

KAPACITETI? NAMA TREBA VIŠE OD JEDNOG INSTAPRINTA-A.

U ovom momentu po kapacitetu smo lider na Balkanu. Posedujemo veći broj zatvorenih kabina , Open air-a kao i custom urađenih rešenja. Kako se bavimo izradom i prodajom istih, kapacitete po potrebi možemo povećati u minimalnom roku. Pored Srbije, poslujemo na tržištu BiH, Makedonije, CG a imamo partnesrtvo sa vodećom kompanijom za Photo booth u HR. Iznajmljivanje naših Photobooth uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije. Pored Photo booth-a, nudimo i Instaprint, Graffiti wall, Graffiti touch, Slowmotion booth, Video booth, kao i razne interaktivne aktivacije prema potrebama i prema upitu.

PLAĆANJE?

Cene u ponudama su date u EUR, plaćanje se vrši prema srednjem kursu NBS na dan obračuna i slanja računa. Rokovi plaćanja se definišu sa klijentom unapred. Plaćanje je nakon događaja. 365ads d.o.o. je u sistemu PDV-a te se na cene obračunava i PDV.

Više informacija i rezervacije