Photobooth - Kabine za slikanje | Magic mirror booth
Iznajmljivanje i prodaja photobooth kabina za slikanje. Foto, video, interaktivne aktivacije, magic mirror booth.
Photobooth, Kabina za slikanje, Kabine za slikanje, photobooth za vencanje, interaktivne aktivacije, izrada gifova, video booth, instagram wall, twitter wall, maggic mirror, mirror booth
15349
page-template-default,page,page-id-15349,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magic mirror booth

Ogledalo“ koje te slika, sa sjajnim animacijama ugrađenim u samo ogledalo. Moguće ga je brendirati, moguće je menjati ramove napred.

Ramovi mogu biti raznih boja – beli, crni, lux zlatni, šminkersko ogledalo..

Uz ogledalo dobijate i specijalnu rasvetu za vrhunski kvalitet fotografija.

Jednostavan za upotrebu, brza montaža. Zauzima malo prostora

Touch screen monitor, najsavremeniji softver i hardver

Pogodan za slikanje više osoba u istom momentu. Minimum 1 osoba, maksimum 12 osoba.

Fotografije se printaju odmah. Neograničen broj slikanja, neograničen broj printanih fotografija.

Opcija šerovanja na Facebook, Twiter, slanje na mail, slanje putem SMS-a..

Idealan za sve vrste korporativnih događaja, venčanja, rođendana.

Galerija
Primeri brendiranja
Pitanja i odgovori sa detaljima
KAKO SE KORISTI?

Postavlja se na lokaciju koju Vi odaberete, a na fotorafijama dole možete videti kako ono izgleda. Vrlo je jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe i sa lakoćom napravi željene fotografije. Sve što je potrebno da uradite jeste da stanete ispred i prostim klikom na ikonicu koja se nalazi na touch screen-u pokrenete animaciju… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … ptičica. Sebe vidite u ogledalo kako bi “ispozirali” za najlepši selfi :)U ponudi imamo opciju sa jednim, dva ili tri fotkanja. Sledeći korak je opciono potpisivanje fotke. Opciono takođe  fotke možete podeliti na Facebooku, Twitteru, poslati sebi na mail.. Za to vreme već su odštampane kopije vaših fotki. Standardna velična printane fotografije je 10x15cm.

ANIMACIJE

Animacije koje “komuniciraju” na ogledalu sa korisnicima su ono što ogledalo čine toliko atraktivnim. Animacija poziva da se korisnik nasmeje, pohvali ga nakon slikanja, obavesti ga da se fotka printa..

Animacije izrađujemo prema vrsti događaja. Za venčanja imamo nekoliko različitih i mogu biti prilagođene tematici samog venčanja.

Animacije za korporativne događaje se izrađuju custom. U osnovnoj varijanti je predviđeno ubacivanje  2D logoa/proizvoda/brenda. Moguće je uraditi 3D animacije, animacije vezane za trenutnu kampanju brenda..

RAMOVI

U standardnoj ponudi imamo srebrni masivni ram, crni, beli, šminkersko ogledalo… Izgled rama birate prilikom rezervacije i uključeni su u cenu.

DA LI SE FOTOGRAFIJE PRINTAJU ODMAH?

Da. Za printanje fotografija koristimo najsavremenije foto printere. Fotografije se štampaju u roku od 12 do 15 sekundi nakon završene sesije slikanja i izabranog filtera. U osnovnoj ponudi predviđeno je štampanje fotografija 10×15 cm, neograničen broj slika. Opciono su moguće i veličine 5x15xm, 15x15cm, 20x15cm… Broj sesija slikanja je neograničen. U praksi to znači da ispred aparata stanu jedna, dve, tri .. osobe i slikaju se jednom, dva ili tri puta. Broj slikanja zavisi od odabranog templejta. Nakon slikanja dobijaju se fotografije 10x15cm .

DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUĆE BRENDIRATI?

Da. Više o brendiranju fotografija možete naći  u nastavku.

DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUĆE ŠEROVATI DIGITALNO?

Da. Nakon fotografisanja fotku je moguće odmah uplodovati na Facebook, Twitter, posati sebi na mail.. detaljnije o ovim opcijama možete naći dole u nastavku.

DA LI UZ MIRROR BOOTH DOBIJAMO I DODATKE ZA SLIKANJE I MASKE?

Ono što takođe dobijete u okviru naše ponude i što ove fotografije čine tako posebnim jesu props, šašavi dodaci koje možete koristiti tokom fotografisanja. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. Što se tiče rekvizita, u ponudi možete naći brkove, lule, naočare, zanimljive šešire, zatim razne maske, kape…a sve je to ukljičeno u ponudu. Za svako iznajmljivanje donosimo između 50 i 100 dodataka i maski.

DIMENZIJE

Dimenzije : 0,9m širina, 1,6m visina, 0,6m dubina.  Na mirror se postavlja i blic sa beaty dishom za vrhunski kvalitet fotografija. Visina sa ovim dodatkom je oko 1.85m. Preporučen prostor prilikom koriščenja Mirror both-a: Minimalna razdaljina od kamere 1,5m, preporučeni prostor 2x2m. Uz mirror je moguće koristiti brendirani back wall dimenzija 1.5m sa 2m visine. Takođe, uz mirror opciono dolazi i green screen wall za digitalno ubacivanje pozadina.

BOOMERANG, VIDEO, GIF...

Mirror booth je pored fotkanja moguće koristiti i za pravljenje boomerang videa, izradu animirinanih GIFova, kao video booth..

KO BRINE DA PHOTO BOOTH FUNKCIONIŠE TOKOM DOGAĐAJA?

Uz svaki naš Photo booth/Mirror booth šaljemo obučene, komunikativne i profesionalne operatere. Operater je prisutan dva sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i pola sata nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike, … Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

MONTAŽA, DEMONTAŽA, PREVOZ?

U cene iz ponude uračunat je prevoz na teritoriji Beograda, montaža i demontaža. Van Beograda postiji doplata za troškove transporta.

KAKO SE MIRROR BOOTH IZNAJMLJUJE - NA SAT, DAN?

Mirror booth se iznajmljuje na sat, minimalno je 3 sata iznajmljivanja. U sate iznajmljivanja računamo i naplaćujemo isključivo sate korišćenja. Takođe, Mirror both možete iznajmiti i na veći broj sati i dana. U zavisnosti od broja sati i dana koriguje se i cena.

DA LI JE MOGUĆE BRENDIRATI MIRROR BOOTH, DODATKE, SLIKE, EKRANE, POZADINE, ANIMACIJE..?

Bredniranje bočnih stranica i zadnje strane folijama.  Brendiranje back walla. Brendiranje fotografija uključeno u cenu po satu, ostala brendiranja se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete dobiti slanjem upita ili pozivom na neki od kontakt brojeva.

KAPACITETI? NAMA TREBA VIŠE OD JEDNOG PHOTO BOOTH-A.

U ovom momentu  po kapacitetu smo lider na Balkanu. Posedujemo veći broj mirror booth-a, zatvorenih kabina , Open air-a kao i custom urađenih rešenja. Kako se bavimo izradom i prodajom istih, kapacitete po potrebi možemo povećati u minimalnom roku. Pored Srbije, poslujemo na tržištu BiH, Makedonije, CG a imamo partnesrtvo sa vodećom kompanijom za Photo booth u HR. Iznajmljivanje naših Photobooth uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije. Pored Photo booth-a, mirror bootha, nudimo i Instaprint, Graffiti wall, Graffiti touch, Slowmotion booth, Video booth, kao i razne interaktivne aktivacije prema potrebama i prema upitu.

PLAĆANJE?

Cene u ponudama su date u EUR, plaćanje se vrši prema srednjem kursu NBS na dan obračuna i slanja računa. Rokovi plaćanja se definišu sa klijentom unapred. Plaćanje je nakon događaja. 365ads d.o.o. je u sistemu PDV-a te se na cene obračunava i PDV.

Više informacija i rezervacije