Photobooth - Kabine za slikanje | Zatvorena kabina
Iznajmljivanje i prodaja photobooth kabina za slikanje. Foto, video, interaktivne aktivacije, magic mirror booth.
Photobooth, Kabina za slikanje, Kabine za slikanje, photobooth za vencanje, interaktivne aktivacije, izrada gifova, video booth, instagram wall, twitter wall, maggic mirror, mirror booth
15340
page-template-default,page,page-id-15340,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zatvorena kabina

Verujemo da se svi sećate onih malih kabina za fotografisanje koje smo imali prilike da viđamo u filmovima. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su od skoro uspele da pronađu svoju novu primenu na korporativnim i privatnim događajima. Ovaj nov i moderan način fotografisanja je dobio svoje ime – Photo Booth kabina za fotografisanje.

Šta je Photo Booth? Photo Booth je uređaj u kom se nalazi hardver sa softverom za fotografisanje. U ponudi imamo zatvorenu kabinu i Open air koncept. Photo Booth je poklon gostima, posetiocima, klijentima…. On pruža zabavu koja se pamti, ali i instant uspomenu za poneti.

Jednostavna za upotrebu, atraktivnog izgleda. Zauzima više prostora od Open air opcije.

Touch screen monitor, najsavremeniji softver i hardver

Pogodna za slikanje nekoliko osoba u istom momentu. Minimum 1 osoba, maksimum 4 do 5 osoba.

NAPOMENA: Prikazana slika je animacija, izgled kabine možete naći ispod u galeriji

Fotografije se printaju odmah. Neograničen broj slikanja, neograničen broj printanih fotografija.

Opcija šerovanja na Facebook, Twiter, slanje na mail, slanje putem SMS-a..

Idealan koncept za korporativne događaje, promocije, venčanja. Nije preporučljiva za dečije rođendane i privatne događaje gde je prostor ograničen.

Galerija
Primeri brendiranja
Pitanja i odgovori sa detaljima
KAKO SE KORISTI?

Postavlja se na lokaciju koju Vi odaberete, a na fotorafijama dole možete videti kako ona izgleda. Vrlo je jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe i sa lakoćom napravi željene fotografije. Sve što je potrebno da uradite jeste da stanete ispred i prostim klikom na ikonicu koja se nalazi na touch screen-u pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … ptičica. Tako napravite 4 fotografije za redom. Nakon toga birate filter, koji može biti u boji, crno beli, sephia… *Sledeći korak podrazumeva da te fotografije opciono podelite na Facebooku, Twitteru, pošaljete sebi na mail.. Za to vreme već su odštampane kopije vaših fotki.

DA LI SE FOTOGRAFIJE PRINTAJU ODMAH?

Da. Za printanje fotografija koristimo najsavremenije foto printere. Fotografije se štampaju u roku od 12 do 15 sekundi nakon završene sesije slikanja i izabranog filtera. U osnovnoj ponudi predviđeno je štampanje fotografija 5×15 cm, neograničen broj slika. Opciono su moguće i veličine 10x15xm, 15x15cm, 20x15cm… Broj sesija slikanja je neograničen. U praksi to znači da ispred aparata stanu jedna, dve, tri .. osobe i slikaju se tri ili četiri puta zaredom. Broj slikanja zavisi od odabranog templejta. Nakon slikanja dobijaju se fotografije 5x15cm .

DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUĆE BRENDIRATI?

Da. Više o brendiranju fotografija možete naći u nastavku.

DA LI JE FOTOGRAFIJE MOGUĆE ŠEROVATI DIGITALNO?

Da. Nakon fotografisanja fotku je moguće odmah uplodovati na Facebook, Twitter, posati sebi na mail.. detaljnije o ovim opcijama možete naći dole u nastavku.

DA LI UZ PHOTO BOOTH DOBIJAMO I DODATKE ZA SLIKANJE I MASKE?

Ono što takođe dobijete u okviru naše ponude i što ove fotografije čine tako posebnim jesu props, šašavi dodaci koje možete koristiti tokom fotografisanja. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. Što se tiče rekvizita, u ponudi možete naći brkove, lule, naočare, zanimljive šešire, zatim razne maske, kape…a sve je to ukljičeno u ponudu. Za svako iznajmljivanje donosimo između 50 i 100 dodataka i maski.

DA LI JE MOGUĆE URADITI TEMATSKE ODNOSNO DODATKE PREMA ŽELJI KLIJENTA?

Pored iznajmljivanja i prodaje Photo booth uređaja, bavimo se izradom i prodajom propsa. U ponudi imamo tematske propse a prema zahtevu izrađujemo i propse vezane za brend ili proizvod klijenta.

DIMENZIJE

Dimenzije zatvorene kabine: 2m dužina, 2m visina, 1m dubina.  Preporučen prostor prilikom koriščenja kabine: 2.5m sirine sa 2.5 dužine.

KO BRINE DA PHOTO BOOTH FUNKCIONIŠE TOKOM DOGAĐAJA?

Uz svaki naš Photo booth šaljemo obučene, komunikativne i profesionalne operatere. Operater je prisutan dva sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i pola sata nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike, … Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

MONTAŽA, DEMONTAŽA, PREVOZ?

U cene iz ponude uračunat je prevoz na teritoriji Beograda, montaža i demontaža. Van Beograda postiji doplata za troškove transporta.

KAKO SE PHOTO BOOTH IZNAJMLJUJE - NA SAT, DAN?

Photo booth se iznajmljuje na sat, minimalno je 3 sata iznajmljivanja. U sate iznajmljivanja računamo i naplaćujemo isključivo sate korišćenja. Takođe, Photobooth možete iznajmiti i na veći broj sati i dana. U zavisnosti od broja sati i dana koriguje se i cena.

DA LI JE MOGUĆE BRENDIRATI PHOTOBOOTH, DODATKE, SLIKE, EKRANE..?

Zatvorenu kabinu je moguće brendirati skorz – dakle sve vidljive površine. Brending se radi folijom. U pitanju je 10m2, brendiranje folijama se doplaćuje. Brendiranje fotografija uključeno u cenu po satu, ostala brendiranja se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete dobiti slanjem upita ili pozivom na neki od kontakt brojeva.

KAPACITETI? NAMA TREBA VIŠE OD JEDNOG PHOTO BOOTH-A.

U ovom momentu po kapacitetu smo lider na Balkanu. Posedujemo veći broj zatvorenih kabina , Open air-a kao i custom urađenih rešenja. Kako se bavimo izradom i prodajom istih, kapacitete po potrebi možemo povećati u minimalnom roku. Pored Srbije, poslujemo na tržištu BiH, Makedonije, CG a imamo partnesrtvo sa vodećom kompanijom za Photo booth u HR. Iznajmljivanje naših Photobooth uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije. Pored Photo booth-a, nudimo i Instaprint, Graffiti wall, Graffiti touch, Slowmotion booth, Video booth, kao i razne interaktivne aktivacije prema potrebama i prema upitu.

PLAĆANJE?

Cene u ponudama su date u EUR, plaćanje se vrši prema srednjem kursu NBS na dan obračuna i slanja računa. Rokovi plaćanja se definišu sa klijentom unapred. Plaćanje je nakon događaja. 365ads d.o.o. je u sistemu PDV-a te se na cene obračunava i PDV.

Više informacija i rezervacije