Matrix

Zaustavite vreme i prostor i osećajte se kao u filmu!

Predstavljamo vam aktivaciju koja je potpuni hit u svetu! Naši fotoaparati postavljeni su tako da klikom na dugme kreću da prave magiju i stvaraju takozvani ’’Matrix efekat’’. Ukoliko Vas zanima kako to izgleda kada se zaustave vreme i prostor, pa još i dobijete fotografiju od 180 stepeni, ovo je idealna aktivacija za Vas! Kombinovanjem Matrix-a sa različitim efektima, rekvizitima ili nalepnicama, dobijate čudesni, brendirani sadržaj koji će vaši gosti odmah želeti da podele na društvenim mrežama. Trenutno vam možemo ponuditi izradu ovog efekta sa 10 ili više kamera.

Matrix

Zaustavite vreme i prostor i osećajte se kao u filmu!

Predstavljamo vam aktivaciju koja je potpuni hit u svetu! Naši fotoaparati postavljeni su tako da klikom na dugme kreću da prave magiju i stvaraju takozvani ’’Matrix efekat’’. Ukoliko Vas zanima kako to izgleda kada se zaustave vreme i prostor, pa još i dobijete fotografiju od 180 stepeni, ovo je idealna aktivacija za Vas! Kombinovanjem Matrix-a sa različitim efektima, rekvizitima ili nalepnicama, dobijate čudesni, brendirani sadržaj koji će vaši gosti odmah želeti da podele na društvenim mrežama. Trenutno vam možemo ponuditi izradu ovog efekta sa 6 ili 10 kamera.

Fotografije sa događaja

FAQ

Matrix ’’bullet time’’ je veoma jednostavan za korišćenje i postavlja se na lokaciju koju vi odaberete. Zauzima više prostora od bilo koje kabine za fotografisanje, te je pogodnija za veće objekte i sale. Sve što je potrebno da uradite je da izaberete pozu u kojoj želite da se zaustavi vreme i naši operateri će to zabeležiti! Tada počinje prava magija i dobijate svoj primerak ’’bullet time’’ efekta kao iz filma, koji možete poslati sebi na e-mail adresu na našoj share stanici.

Pozadina može biti prilagođena uz vaš logo, brending ili grafiku. Možete da dostavite vaš lični dizajn ili da koristite usluge našeg grafičkog tima. Naš tim može praviti 3D digitalne pozadine za Backwall i overlay-eve po vašoj želji, koji će zasigurno ostaviti sve bez daha. Moguće je brendirati i ceo uređaj, ali to nije uključeno u cenu.

Da, uz svako iznajmljivanje Matrix ’’bulet time’’ aktivacije, možete dobiti i šašave rekvizite koje možete koristiti tokom fotografisanja. U paketu se dobija oko 30 različitih rekvizita. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. U standardnoj ponudi imamo veliki broj brkova, usni, lula, šešira, naočari i maski! Imamo posebno napravljene rekvizite za venčanja i rođendane, a takođe, moguća je i izrada custom rekvizita po Vašoj želji.

Dimenzije Matrixa se razlikuju u zavisnosti od broja kamera. Postavka sa 10 kamera zauzima 4.5m x 3.5m x 2m. To je prostor koji bi trebalo da bude rezervisan za postavku aktivacije sa backwall-om. Ukoliko se odlučite za varijantu iznajmljivanja samog proizvoda bez backwall-a, potrebno je obezbediti 2.5m x 2m, uzimajući u obzir da treba obezbediti mesto gde će sedeti režija.

Od trenutka kada naši aparati počnu da fotografišu, do trenutka kada je Vaš gif ili video spreman za slanje na e-mail, potrebno je oko 30 sekundi.

Sve naše aktivacije, pa tako i Matrix iznajmljujemo na sat. Minimum najma je četiri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje i na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaža Matrix-a i to rade naši stručno obučeni operateri. Montaža se radi ili dan pred sam događaj ili minimum šest sati pre početka korišćenja aktivacije. Za montažu je potrebno da se obezbedi najbliži izvor struje.

Svaki put kada izajmite Matrix, dolaze i obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operater je prisutan šest sati pre početka događaja ukoliko je taj dan i montaža, za vreme trajanja događaja i dva sata nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Pored Srbije, radimo i u Bosni i Hercegovini , Makedoniji i Crnoj Gori, a imamo partnerstvo sa vodećom kompanijom za Photobooth u Hrvatskoj. Radili smo i u Rusiji, Španiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. Iznajmljivanje naših uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije.

Matrix Experience

Želite da rezervišete?

Matrix