Magic Mirror

Uz naše elegantno, interaktivno ogledalo, promenite koncept pravljenja selfija!

Magic Mirror Booth je unikatna i moderna kabina za fotografisanje, urađena po Vašem ukusu. Pored toga što ga možete brendirati, možete i izabrati jedan od mnogobrojnih ramova iz naše ponude kojim ćete ukrasiti magično ogledalo na vašoj zabavi. Interaktivna animacija koja se vrti na ogledalu će pozivati goste da se fotografišu i sigurni smo da joj niko neće odoleti. Uz ogledalo dobijate specijalnu rasvetu za vrhunski kvalitet fotografija.

Magic Mirror

Uz naše elegantno,

interaktivno ogledalo,

promenite koncept pravljenja selfija!

Magic Mirror Booth je unikatna i moderna kabina za fotografisanje, urađena po Vašem ukusu. Pored toga što ga možete brendirati, možete i izabrati jedan od mnogobrojnih ramova iz naše ponude kojim ćete ukrasiti magično ogledalo na vašoj zabavi. Interaktivna animacija koja se vrti na ogledalu će pozivati goste da se fotografišu i sigurni smo da joj niko neće odoleti. Uz ogledalo dobijate specijalnu rasvetu za vrhunski kvalitet fotografija.

Fotografije sa događaja

FAQ

Magic Mirror Booth je vrlo jednostavan za korišćenje. Sve što je potrebno da uradite jeste da stanete ispred ogledala i kliknete na ikonicu koja se nalazi u dnu touch screen ekrana i pokrenete animaciju. U tom trenutku kreće odbrojavanje, a vi imate vremena da se ogledate i namestite za fotografisanje! Taman dok vi napravite pozu koju želite, ogledalo slika. U ponudi imamo razne opcije, u zavisnosti od toga koliko fotografija želite. Sledeći korak je opciono potpisivanje fotografija. One se takođe mogu instant poslati na e-mail adresu. Dok Vi šaljete e-mail, fotografije su već ištampane i dobijate ih kao trajnu uspomenu. Standardna velična fotografija je postcard, odnosno 10x15cm, ali može biti i filmstrip fotografija, odnosno 5x15cm. Takođe, u ponudi imamo i nove formate, te možete odabrati polarod ili kružnu fotografiju za svoj event.

Interaktivne animacije su ono što privlači ljude i što naše ogledalo čini posebno atraktivnim. Animacija poziva korisnika da se nasmeje, pozira, pohvali ga nakon fotografisanja ili šta god Vi izaberete. Izrađujemo ih prema vrsti događaja, za venčanja, korporativne događaje, rođendane. Za venčanja imamo nekoliko različitih i mogu biti prilagođene tematici samog venčanja.

Animacije za korporativne događaje se izrađuju custom. U osnovnoj varijanti je predviđeno ubacivanje logoa/proizvoda/brenda. Moguće je uraditi 3D animacije ili animacije vezane za trenutnu kampanju brenda.

Kako biste ukrasili Magic Mirror Booth na vašem event-u, mi u ponudi imamo nekoliko ramova koje možete pogledati u našoj galeriji. U ponudi su crni, beli, retro zlatni ram, šminkerski ram sa sijalicama, tropski, cvetni i novogodišnji ram. Cvetni, tropski i novogodišnji ram se dodatno naplaćuju.

Fotografije se štampaju odmah uz pomoć naših najsavremenijih printera. Fotografije se štampaju u roku od 15 sekundi nakon završetka fotografisanja i izabranog filtera. Broj fotografisanja i štampanja fotografija je neograničen. Naši standardni formati fotografija su 5×15 ili 10x15cm, a moguće je štampati i ostale veličine, 15x15cm, 20x15cm. Broj slikanja u toku jedne sesije zavisi od odabranog templejta.

Uz svako iznajmljivanje magičnog ogledala dobijaju se i šašavi rekviziti koje možete koristiti tokom fotografisanja. U paketu se dobija oko 30 različitih  rekvizita. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. U standardnoj ponudi imamo veliki broj brkova, usni, lula, šešira, naočari i maski! Imamo posebno napravljene rekvizite za venčanja i rođendane, a takođe, moguća je i izrada custom rekvizita po Vašoj želji. Izrada custom rekvizita se dodatno naplaćuje.

Dimenzije magičnog ogledala su: 0,9m širina, 1,6m visina, 0,6m dubina.  Na magično ogledalo se postavlja i blic sa beauty dish-om za vrhunski kvalitet fotografija. Visina sa ovim dodatkom je oko 1.85m. Preporučen prostor prilikom koriščenja Magic Mirror Booth-a: Minimalna razdaljina od kamere 1,5m, preporučeni prostor 2x2m. Uz ogledalo je moguće koristiti brendirani backwall dimenzija 1.5m sa 2m visine. Takođe, uz magično ogledalo možete iznajmiti i green screen wall za digitalno ubacivanje pozadina po Vašoj želji.

Pored toga što se Magic Mirror Booth koristi za fotografisanje, moguće je koristiti ga i za pravljenje boomerang videa, izradu animirinanih GIFova ili kao Video Booth. Namena magičnog ogledala je široka, a na Vama je samo da odaberete šta Vam se najbolje uklapa u koncept događaja.

Svaki put kada iznajmite Magic Mirror Booth, dolaze i obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operater je prisutan dva sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i pola sata nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Sve naše aktivacije, pa tako i magično ogledalo iznajmljujemo na sat. Minimum najma je tri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaža Magic Mirror Booth-a i to rade naši stručno obučeni operateri. Montaža se radi dva sata pred početak događaja, a za istu nam je potreban najbliži izvor struje. Magično ogledalo se može montirati i napolju i unutra. Napolju se može raditi tokom letnjih meseci, ali je potrebno da nam obezbedite pagodu u slučaju lošeg vremena ili jakog sunca.

Moguće je bredniranje bočnih i zadnje strane ogledala folijama. Mogu se brendirati i fotografije i animacije po vašoj želji i to je uračunato u cenu. Ostala brendiranja, poput brendiranja Magic Mirror Bootha, backwall-a i brendiranje rekvizita za fotografisanje se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete dobiti slanjem upita ili pozivom na neki od naših kontakt brojeva.

Magic Mirror Experience

Želite da rezervišete?

Magic Mirror