Šta je Matrix i zašto je baš to možda idealna stvar za vašu žurku?

Tokom godina, sve je teže da osmisliš kreativan način da spojiš sve svoje ekipe, a da ne moraš da brineš o tome da li će svi da se slažu i da li će svi lepo da se provedu. Alkohol možda nije uvek najbolje rešenje…ne brini, možda mi imamo neku ideju.

Bilo da si introvertna ili ekstrovertna osoba, glavobolja je organizovati žurku za rođendan. 

I da, počne to kao super ideja, jedva čekaš da se desi, misliš kako će to da bude najbolja žurka ikad, taman da vidiš sve svoje ljude na okupu…a onda kreneš da praviš spisak ljudi.
Pa počneš da se premišljaš da l’ da zoveš ovog jer ako zoveš njega onda moraš i one tamo druge ljude, a ako zoveš njih onda je glupo da ne zoveš i one treće (jer, je l’ te, oni tebe zovu svake godine iako se ne družite već godinama i ti svaki put odeš iako ti se možda i ne ide, i tako će i oni doći kod tebe iako im se možda ne dolazi a ti ih možda zapravo i ne želiš tu), pa svako od njih da povede dečka/devojku i tu već kreće broj ljudi da se umnožava, a količina pitanja da se stvara brzinom svetlosti.

A koja muzika? Hrana ili bez hrane? Koji alkohol? Da li da iznajmiš prostor ili da to bude u tvojoj kući? Ko će to onda sve da čisti? I zaboga, kako zabaviti sve te silne ljude koji dolaze iz najrazličitijih delova tvog života?

Dobro, pokušavaš da usporiš disanje. Dobro, odluka je pala, i ove godine ima da imaš najbolju žurku za rođendan do sad. Možda nije trebalo to tako samouvereno svima da najaviš, ali sad kad je to već urađeno, nemaš izbora. Motaš po glavi svoje opcije. Hvataš se za glavu nekoliko puta. Neka, sve je to deo procesa. Veruj nam, i mi smo bili tu. U tvojim cipelama.

Ono što tebi realno treba je nešto drugačije, a opet dovoljno kul da bude interesantno svima. Nešto što do sad nije bilo deo nijednog tvog rođendana, ali opet nešto što je prepoznatljivo. Treba ti nešto nezaboravno, nešto što će ostati u pamćenju – ali što ne i u fizičkom obliku? Kao što smo rekli, i mi smo se našli u istoj dilemi pre par godina. Trebalo nam je baš tako nešto, a da ni sami nismo imali tačno predstavu šta je to što nam baš toliko treba…a onda smo pokrenuli priču oko fotokabine.

Zašto bi fotokabina mogla da bude odgovor na sve tvoje muke?

Pre svega, fotokabina je nešto što nam je svima dobro poznato iz filmova. Staneš ispred kamere sa gomilom društva a rezultat su sličice koje potom svako od vas može da zadrži. Mi smo u čitavu priču uključili i razne rekvizite koji mogu da upotpune svaku fotografiju. Od onih poznatih, klasičnih brkova pa sve do nekih koje ti osmisliš specijalno za svoj rođendan, rekvizite ne bi trebalo da izostaviš – jer za one kojima je obična fotografija dosadna, rekvizit je idealno rešenje!

Drugo pitanje na koje fotokabina odgovara jeste da, budući da ne zauzima puno mesta, možemo da je smestimo gde god da se odlučiš da praviš proslavu. 

Dodatna prednost je što ćeš sasvim sigurno biti glavna zvezda večeri. Možda ne bi bilo loše da se pripremiš na činjenicu da će te verovatno svaki gost pitati da se slikaš sa njim. Ali, budući da to i jeste tvoj dan, ništa manje od toga ni ne očekujemo. Fotografije koje ti budemo pravili nemaju konačni broj, tvoje je samo da izabereš format.

A sad kad smo razrešili pitanje toga šta to čini da nešto bude najbolji rođendan ikada, puštamo te da se baviš ostalim gorućim pitanjima. 

Ako misliš da smo ti razrešili dilemu i ukoliko je odluka pala ili imaš dodatna pitanja, piši nam!