Open Air

Idealna open concept kabina za sve tipove događaja!

Open Air kabina za fotografisanje se svi sećamo iz starih filmova. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su one uspešno pronašle novu sjajnu primenu na rođendanima, venčanjima i korporativnim događajima. Pogodna je za fotografisanje većeg broja ljudi, koji će fotografiju nakon događaja odneti kući kao trajnu uspomenu. Ukrasite okvir fotografije, brendirajte samu kabinu, slikajte se i zabavite!

Open air photo booth

Open Air

Idealna open concept kabina za sve tipove događaja!

Open Air kabina za fotografisanje se svi sećamo iz starih filmova. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su one uspele da pronađu novu sjajnu primenu na rođendanima, venčanjima i korporativnim događajima. Pogodna je za fotografisanje većeg broja ljudi, koji će fotografiju nakon događaja odneti kući kao trajnu uspomenu. Ukrasite okvir fotografije, brendirajte samu kabinu, slikajte se i zabavite!

Fotografije sa događaja

Open air photo booth

FAQ

Open Air kabina za fotografije je veoma jednostavna za korišćenje. Postavlja se na lokaciju koju Vi odaberete i zauzima veoma malo prostora. Sve što je potrebno da uradite jeste da izaberete rekvizite za fotografisanje, stanete ispred Open Air kabine i jednim klikom na ikonicu koja se nalazi na touch screen-u pokrenete fotografisanje. Nakon odbrojavanja, gde je vreme odvojeno da zauzmete odgovarajuću pozu, magija počinje!  Broj fotografisanja zavisi od template-a i dizajna koji vi odaberete. Kada se fotografisanje završi, možete birati filter po želji i izabrati da li želite da vaše fotografije budu u crno-beloj boji, sephia ili nekom drugom stilu. Dok Vi šaljete fotografiju na e-mail adresu,  vaše fotografije su već odštampane.

Fotografije se štampaju odmah uz pomoć naših najsavremenijih printera. Fotografije se štampaju u roku od 20 sekundi nakon završetka fotografisanja i izabranog filtera. Broj fotografisanja i štampanja fotografija je neograničen. Naši standardni formati fotografija su 5×15 ili 10x15cm, a moguće je štampati i veće fotografije. U ponudi imamo i nove formate fotografija, te od skoro možete poručiti polaroid format ili okrugne slike. Broj slikanja u toku jedne sesije zavisi od odabranog templejta.

Moguće je brendiranje Open Air kabine sa prednje i zadnje strane. Brendiranje i dizajn fotografija, rade naši profesionalni dizajneri i to je uključeno u cenu. Ostala brendiranja, poput brendiranja Open Air kabine za fotografisanje, backwall-a ili rekvizita za fotografisanje se doplaćuju. Više o dodatnim opcijama brendiranja možete saznati putem slanjem upita ili pozivom na neki od naših kontakt brojeva.

Da, uz svako iznajmljivanje Open Air kabine dobijaju se i šašavi rekviziti koje možete koristiti tokom fotografisanja. U paketu se dobija oko 30 različitih rekvizita. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. U standardnoj ponudi imamo veliki broj brkova, usni, lula, šešira, naočari i maski! Imamo posebno napravljene rekvizite za venčanja i rođendane, a takođe, moguća je i izrada custom rekvizita po Vašoj želji. Custom rekviziti se dodatno naplaćuju.

Dimenzije kutije: 0,75 širina, 0,75 visina, 0,45 dubina. Visina sa postoljem 1,8m. Preporučen prostor prilikom koriščenja Opena Air kabine: Minimalna razdaljina od kamere 1,2m. Uz Open Air je moguće koristiti brendirani backwall dimenzija 1.5m sa 2m visine.

Svaki put kada iznajmite Open Air kabinu za fotografisanje, dolaze i obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operater je prisutan dva sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i pola sata nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Sve naše aktivacije, pa tako i Open Air kabina za fotografisanje se iznajmljuje po satu. Minimum najma je tri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaža kabine, a to rade naši stručno obučeni operateri. Sve što nam je potrebno za montažu, jeste najbliži izvor struje. Open Air kabina se može raditi i unutra i napolju. Napolju se može raditi tokom letnjih meseci, ali morate obezbediti pagodu u slučaju vremenskih nepogoda.

Pored Srbije, radimo i u Bosni i Hercegovini , Makedoniji i Crnoj Gori, a imamo partnersrtvo sa vodećom kompanijom za Photobooth u Hrvatskoj. Radili smo i u Rusiji, Španiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. Iznajmljivanje naših Photobooth uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije.

Open Air Experience

Želite da rezervišete?

Open Air