Kaleidoskop

Ako biste želeli da Vaša proslava bude protkana magijom i upamćena po videima i fotografijama, dodajte Kaleidoskop na svoj repertoar. Ovaj jedinstveni optički instrument stvara iluzije pomoću ogledala, tako da uz animacije koje ćemo kreirati samo za Vas možete pružiti svojim gostima nezaboravnu zabavu.

Nove dimenzije Vašeg brenda 

Kaleidoskop je među najpopularnijim postavkama za naše klijente, pomoću kog rado obogaćuju svoja korporativna okupljanja i daju im jedinstven umetnički doživljaj. Koristeći razne rekvizite, grafiku i detalje Vašeg brenda, kao i animacije, Vaši gosti mogu na originalan način da oslikaju sve ono što Vaš brend čini posebnim. Zarad što bogatijeg iskustva, možemo zajedno sa Vama da osmislimo celu selekciju dodataka, efekata, filtera, i animacija koji će biti na nivou proslave koju planirate. 

  • Brendirane animacije koje pravimo u skladu sa Vašim željama i temom događaja
  • Moguće je napraviti i 3D detalje i efekte
  • Omogućen je ulazak u samu postavku Kaleidoskopa, gde može stati do troje ljudi, tako da Vaši gosti, klijenti, i zaposleni mogu isprobati bezbroj raznovrsnih opcija
  • Pored animacija, moguće je brendirati i samu postavku, tako da je vidljivost brenda na najvišem nivou tokom celog događaja – imajte u vidu da se to posebno naplaćuje
  • Koristeći Kaleidoskop možete da kreirate veliku selekciju fotografija i videa savršenih za društvene mreže – mnogi naši klijenti su pomoću ove postavke stvorili viralni sadržaj kojim su osvojili još veću pažnju novih i postojećih pratilaca

Umetnost koja traje

Pored toga što je Kaleidoskop toliko zabavan i poziva na zajedničko stvaranje u toku Vaše proslave, ovaj uređaj otvara veliki broj mogućnosti za brendove da osnaže svoju reputaciju dugoročno.

Imate jedinstvenu priliku da osmislite očaravajuće vizuelne detalje i za sam uređaj i za animacije koje ćete koristiti, kako biste u mesecima koji dolaze mogli da promovišete svoj brend ali i da stvorite još veće interesovanje za sve dolazeće događaje.

Magija u prvom planu

Iako je umetnička vrednost fotografija i videa koje možete da stvorite pomoću Kaleidoskopa velika, i sami vizuali deluju vrlo kompleksno, uređaj je sasvim jednostavan za korišćenje. Čim Vaši gosti vide koliko je lako i zabavno, Kaleidoskop će zasigurno postati hit Vašeg događaja. 

Kako bismo Vam pružili što lepše iskustvo, naši operateri će biti pristutni sve vreme, Vama na raspolaganju za sva pitanja i tehničku podršku koja Vam bude potrebna.

Uz Kaleidoskop dobijate i:

Transport na teritoriji Beograda

Montažu i demontažu uređaja

Profesionalnog tehničara tokom trajanja događaja

Kreiranje animacija koje ćete koristiti

Galerija

Za što lakšu montažu i pripremu:

Na događaju je potrebno obezbediti pristup struji u blizini aktivacije
Kada planirate svoj prostor i događaj, sledeće dimenzije su potrebne za montažu: 380x250x100cm
U slučaju rada napolju, potrebno je obezbediti zaštitu od vremenskih nepogoda
Za montažu je potrebno 4h, ali se to vreme može produžiti u slučaju da nemamo definisanu poziciju i pristup struji
Imajte u vidu da ukoliko se montaža i/ili demontaža rade van termina samog događaja, čekanje se naplaćuje dodatno

Reci ptičica!

Često postavljana pitanja

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.