Vogue Booth

Još od Vogue Met Gale, svi su želeli da se fotkaju ili snime u njemu. Sada je to konačno moguće kod nas!

Vogue booth je osmišljen tako da asocira na stupanje u tunel koji vodi negde daleko u budućnost. U skladu sa tim, nije zamišljen da bude statičan, već poziva vaše goste da izraze svoju originalnost ili se jednostavno izđuskaju uz neonska svetla i kamere koje će to sve da proprate. Bilo da je u pitanju kratak video, fotografija, gif ili nešto slično Instagram bumerangu, mogućnosti za kreativnost su gotovo neograničene. Vogue booth idealan je za sve tipove događaja, od korporativnih proslava, preko promocije brenda do venčanja.

Vogue Booth

Još od Vogue Met Gale, svi su želeli da se fotkaju ili snime u njemu. Sada je to konačno moguće kod nas!

Vogue booth je osmišljen tako da asocira na stupanje u tunel koji vodi negde daleko u budućnost. U skladu sa tim, nije zamišljen da bude statičan, već poziva vaše goste da izraze svoju originalnost ili se jednostavno izđuskaju uz neonska svetla i kamere koje će to sve da proprate. Bilo da je u pitanju kratak video, fotografija, gif ili nešto slično Instagram bumerangu, mogućnosti za kreativnost su gotovo neograničene. Vogue Booth idealan je za sve tipove događaja, od korporativnih proslava, preko promocije brenda do venčanja.

Fotografije sa događaja

FAQ

Vogue booth montiraju naši obučeni operateri, a za to im je potrebno četiri sata. Nakon montaže, Vogue booth postaje kutak u kojem možete izraziti svoju kreativnost i snimiti ekstravagantni video. Sve što je potrebno jeste da pustite mašti na volju. Mogućnosti za kreativnost su gotovo neograničene, a mi sve osobe koje uđu u ovu kabinu pozivamo da ono što su zamišljali kad su maštali o tome da budu poznati, pokažu svima. Nakon završetka snimanja, video možete poslati sebi na e-mail adresu, a zatim i ovaj viralni sadržaj podeliti sa prijateljima.

Da, moguće su obe opcije. Vogue Booth se može brendirati sa spoljne i sa unutrašnje strane. Možete nam dostaviti vaš lični dizajn ili koristiti usluge našeg grafičkog tima. Takođe, sami video materijali i fotografije se mogu brendirati ubacivanjem logoa, overlay-eva, animacija ili digitalnog brendinga. Brending same postavke nije uključen u cenu aktivacije.

Dimenzije Vogue booth-a su 2.8 m u prednjem, najširem delu, a 1.1 m u zadnjem, najužem delu. Visina aktivacije je 2.5 m. Preporučeni prostor za ovu aktivaciju je 4m sa 4m. Uz sam Vogue booth, treba napraviti mesta i za našu share stanicu sa koje će Vaši gosti direktno moći da pošalju fotografiju ili snimak na e-mail adresu. U ponudi imamo tri veličine share stanica.
Mala – sa ekranom od 32’’
Velika – sa ekranom od 55’’

Sve naše aktivacije, pa tako i ovu iznajmljujemo na sat. Minimum najma je četiri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaža i to rade naši stručno obučeni operateri. Montaža se radi ili dan ranije ili minimum četiri sata pre početka korišćenja aktivacije. Moguće je iznajmiti ventilatore, mašinu za mehuriće i još mnoge druge stvari koje će snimak iz Vogue booth-a učiniti perfektnim. Možemo raditi i napolju i unutra. Napolju se može raditi jedino u letnjim mesecima i potrebno je da se obezbedi pagoda u slučaju lošeg vremena. Za montažu i rad, potreban nam je najbliži izvor struje.

Da. Video materijale, gifove i bumerange korisnici mogu odmah poslati sebi na e-mail adresu. Ukoliko se ipak odlučite za fotografisanje, fotografije se instant štampaju i daju korisniku. Nakon samog događaja, sve materijale vam šaljemo i u digitalnom formatu.

Nakon što iznajmite Vogue booth, na događaj dolaze naši obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operateri su prisutni četiri sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i par sati nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Pored Srbije, radimo i u Bosni i Hercegovini , Makedoniji i Crnoj Gori, a imamo partnerstvo sa vodećom kompanijom za Photobooth u Hrvatskoj. Radili smo i u Rusiji, Španiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. Iznajmljivanje naših uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije.

Vogue Booth Experience

Želite da rezervišete?

Vogue Booth