Šta je Matrix i zašto je baš to možda idealna stvar za vašu žurku?

Od bitke kao iz Igre Prestola, do holivudskog crvenog tepiha – sve je moguće uz naš Vortex booth, a jedina granica je: mašta.

Vortex (vrtlog, prim. prev.) po definiciji predstavlja spiralno strujanje. Tornado, cikloni i talasi su sve primeri vortexa – u modernoj psihologiji vortex je vrtlog pozitivne energije, sve ono što želimo od života – i šta dalje da ti pričamo? Za početak, dovoljno je što smo sigurni da je uz vortex provod vrtoglavo dobar!

Okrenućemo tebe (i ekipu) za 360 stepeni!

I ne, ne mislimo to u kontekstu toga da ćeš da ostaneš nepromenjen, već da će naša kamera da se okreće oko tebe i učini te centrom pažnje! Ona čini pun krug i snima sve što se dešava, a na tebi je da učiniš neki zanimljiv pokret i obezbediš sebi klip godine! 

Razmišljaj široko: seti se svih onih spotova koje si pogledao, u kojima se sve vrti oko pevača koji deluje tako prokleto opušteno i kul – sada to možeš da budeš ti! Seti se opasnih 360 kadrova – sa ekipom budi poput člana Avendžersa u onoj epskoj sceni iz prvog dela, ili poput opakih policajaca u Lošim momcima, ili – kad smo kod toga – glavni lik iz bilo kog filma Majkla Beja! Zapravo, mogućnosti su neograničene, a 360 video ovog tipa je kao stvoren da izgledaš baš kao heroj iz nekog blokbastera. Ne možeš da nam kažeš da ti takvo nešto nije prošlo kroz glavu nikada do sad (znamo da nama jeste)

A šta ako baš nemaš ideju?

Ne brini, često uz Vortex idu i neki od naših super zabavnih rekvizita, tako da ćeš sigurno biti ispirisan bar nekim od njih! A čak i bez ideje i rekvizita, u Vortexu izgledaš baš kul…ne možemo ništa protiv toga!

Holivudski glamur daleko od Holivuda

Ako nećemo mi u Holivud, Holivud će da dođe kod nas. Otprilike smo ovako nekako razmišljali kad smo pravili Vortex. Jer, ako je išta popularizovalo ovaj 360 video, to je Holivud i njihove večito glamurozne dodele nagrada. 

Takozvana Glam-cam kamera kada se pojavila na čuvenoj holivudskoj dodeli nagrada Zlatni Globus, oduševila je sve ljude! Što glumce koji su imali priliku da se fotkaju, što gledaoce koji su to mogli samo da posmatraju sa svojih malih ekrana. Zato smo prosto morali da iznađemo neko rešenje i da ovo holivudsko iskustvo pružimo i drugim ljudima. Međutim, naš Vortex je poput mlađeg (i boljeg) brata Glam-cam kamere, budući da pravi video koji obuhvata sve tvoje pokrete – ne zaustavlja te u vremenu, već snima čitav proces! Nijedna sekunda tvog pokreta neće biti izgubljena. Tako da, na neki način, nudimo opciju koju nisu imala ni najpoznatija lica u Holivudu!

Gde odlaze svi ti kul videi?

Ako misliš da će kamera da napravi video, a on potonuti negde sasvim daleko u zaborav, tu smo da te umirimo. Vortex smo napravili uz ideju da video snimke možemo da ponudimo kroz svega nekoliko minuta. Sve što nam treba je tvoja e-mail adresa, i odmah ti u inbox stiže klip koji će bez sumnje zapaliti društvene mreže. Spremi se da odgovaraš na pitanja poput: „a gde je ovo?“ i „odakle ti ovakav video?!“ A ako te odgovaranje na njih bude zamaralo, slobodno im samo prosledi ovaj tekst – na kraju krajeva, tome i služi!

Gde da na(i)đem na Vortex?

Klikom na dugme ispod, možeš da rezerviseš ili se raspitaš o ceni ove aktivacije. Međutim, ukoliko bi samo želeo da snimiš video, odaćemo ti malu tajnu: Vortex je prilično popularan na festivalima, promocijama i žurkama. 

Zanima te još informacija?

Svi tehnički detalji se nalaze na našem sajtu. Ako imaš bilo kakva pitanja stojimo ti na raspolaganju!