Proizvodi u ponudi

Magic Mirror

Uz naše elegantno, interaktivno ogledalo, promenite koncept pravljenja selfija!

Magic Mirror Booth je unikatna i moderna kabina za fotografisanje, urađena po Vašem ukusu. Pored toga što ga možete brendirati, možete i izabrati jedan od mnogobrojnih ramova iz naše ponude kojim ćete ukrasiti magično ogledalo na vašoj zabavi. Interaktivna animacija koja se vrti na ogledalu će pozivati goste da se fotografišu i sigurni smo da joj niko neće odoleti. Uz ogledalo dobijate specijalnu rasvetu za vrhunski kvalitet fotografija.

Vortex

Sagledajte svet iz svakog ugla uz naš 360 Vortex efekat!

Vortex je nova tehnologija gde kamera kruži 360 stepeni oko patentirane platforme. Oktagon sa led svetlima koji se može brendirati je deo scenografije koji će Vašem videu dati još moćniji efekat. Krajnji rezultat je video koji će ostaviti bez daha sve prisutne, a možete ga instant podeliti na nekoj od društvenih mreža ili poslati na e-mail adresu. Uz Vortex možete iznajmiti mašinu koja pravi mehuriće, suvi led ili neke druge rekvizite koji će vaš 360 video učiniti još zanimljivijim

Open Air

Idealna open concept kabina za sve tipove događaja!

Open Air kabina za fotografisanje se svi sećamo iz starih filmova. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su od skoro pronašle novu sjajnu primenu na rođendanima, venčanjima i drugim zabavama i korporativnim događajima. Pogodna je za fotografisanje većeg broja ljudi, koji će fotografiju nakon događaja odneti kući kao trajnu uspomenu. Ukrasite okvir fotografije, brendirajte samu kabinu, slikajte se i zabavite!

iPad Booth

Želite augmented reality face filter dizajniran po Vašoj želji? Kod nas je to moguće!

Ovaj proizvod predstavlja revoluciju u socijalnoj interakciji. Njegov elegantan dizajn će vas oduševiti! Predstavlja jednostavan način da običan selfie postane nešto interesantno i zabavno! Aplikacija koristi face tracking kako bi na lice implementirala jednu od mnogobrojnih 3d maski. Najveća prednost ove aktivacije je custom izrada interaktivnih maski u cilju promocije brenda na društvenim mrežama.

Matrix – bullet time efect

Zaustavite vreme i prostor i osećajte se kao u filmu!

Predstavljamo vam našu najnoviju aktivaciju koja je potpuni hit u svetu! Naši fotoaparati postavljeni su tako da klikom na dugme kreću da prave magiju i stvaraju takozvani ’’Matrix efekat’’. Ukoliko Vas zanima kako to izgleda kada se zaustave vreme i prostor, pa još i dobijete fotografiju od 180 stepeni, ovo je idealna aktivacija za Vas! Kombinovanjem Matrix-a sa različitim rekvizitima ili nalepnicama, dobijate čudesni, brendirani sadržaj koji će vaši gosti odmah želeti da podele na društvenim mrežama. Trenutno vam možemo ponuditi izradu ovog efekta sa 10 ili više kamera.

Zatvorena kabina

Zatvorite zavesu, izaberite omiljeni šešir i neka zabava počne!

Zatvorene kabine svi dobro pamtimo i rado smo ulazili da se fotografišemo, kada naiđemo na njih na ulici. Kada se zatvori zavesa, zabava počinje! Sada ovu kabinu za fotografisanje možete iznajmiti za venčanje,  rođendan, korpo proslavu i zabaviti Vaše goste. Sam oblik zatvorene kabine, dozvoliće Vam da pustite mašti na volju i ukrasite je ili izbrendirate po svom ukusu. Uz nju, kao i uz sve ostale foto aktivacije, možete koristiti rekvizite za fotografisanje, koji će nasmejati vaše goste. Pored zabave koja se pamti, imaćete instant uspomenu za poneti.

Vogue Booth

Još od Vogue Met Gale, svi su želeli da se fotkaju ili snime u njemu. Sada je to konačno moguće kod nas!

Vogue booth je osmišljen tako da asocira na stupanje u tunel koji vodi negde daleko u budućnost. U skladu sa tim, nije zamišljen da bude statičan, već poziva vaše goste da izraze svoju originalnost ili se jednostavno izđuskaju uz neonska svetla i kamere koje će to sve da proprate. Bilo da je u pitanju kratak video, fotografija, gif ili nešto slično Instagram bumerangu, mogućnosti za kreativnost su gotovo neograničene. Vogue booth idealan je za sve tipove događaja, od korporativnih proslava, preko promocije brenda do venčanja.

Mozaik

Napravite originalnu fotografiju i postanite deo sklapanja mozaika!

Pitate se kako da vaš korporativni event ili promociju brenda učinite zabavnim? Na pravom ste mestu. Mosaic Wall je interaktivno rešenje koje stvara izuzetnu povezanost Vaših gostiju na događaju. Unapred odredi fotografiju koju će uspomene tvojih gostiju sklopiti u grandiozni mozaik. Naše magično ogledalo je tu da zabeleži svaki trenutak i ištampa fotografiju sa određenim kodom, koji označava njeno tajno mesto na našoj velikoj slagalici. Photo Mosaic Wall čini da se svi na događaju osećaju kao da su svi zajedno u tome. Izbliza vidite pojedinačne fotografije – dalje se otkriva mozaik, brend koji čine ljudi.

GIF Booth

Napravite kratak video sadržaj i podelite ga sa svima!

Za one koji nisu sigurni šta su tačno gifovi, to zapravo vrsta digitalnog formata fotografije koji se može animirati. Uz male izmene, naša kabina za fotografisanje može postati profesionalni studio za pravljenje gifova koji će zabaviti vaše goste na proslavi. Još jedna vrsta Gif Booth-a je Bumerang gif, koji od vaših fotografija pravi kratak video koji može trajati beskonačno dugo, vrteći slike napred, nazad i može se svrstati u jednu od najnovijih tehnologija idealnu za društvene mreže. Ne zvuči vam zanimljivo? Čekajte da uzmete konfete u ruke!

Illusion Room

Soba iluzija (Holographic Illusion room/Experience room) je impresivna iskustvena postavka sa displejima i ogledalima za promovisanje Vašeg brenda, kampanje ili proizvoda. Hologramska Illusion soba je kreirana kao jedinstvena interaktivna postavka u kojoj se igramo čulima korisnika uz pomoć touch interaktivnih površina, holografskih animacija, 3D modela, svetlosnih efekata, vizuelizacijama osetljivim na zvuk, … a to iskustvo dokumentujemo našim foto i video aktivacijama.
Zakoračite u naš Holo Illusion room i razigrajte se u infinity prostoru – Vaš brend/proizvod/kampanja zaslužuje vid promocije koji ostavlja audio-vizuelni WOW efekat kod korisnika a postaje instant uspomena u formatu videa ili fotografije. Materijal se softverski obrađuje, brendira i štampa na licu mesta i dostavlja korisnicima u digitalnom format putem email-a.

Insta Print

Okači fotografiju pod određenim #hashtagom i pokupi svoj ištampani primerak!

Živimo u modernom vremenu, gde ne prođe dan da ne uzmemo mobilni telefon u ruke kako bismo zabeležili neku uspomenu. Insta print inspiriše ljude da se slikaju sopstvenim telefonom što više, kako bi dobili besplatne fotografije na licu mesta. Kreirajte svoj #hešteg za događaj, uz koji će ljudi postavljati svoje fotografije na društvene mreže i štampati ih. Ova aktivacija predstavlja sjajan dodatak na događajima, koji će zabaviti ljude, a uz to i povećati popularnost vas ili vašeg brenda na instagramu.

Custom fotoaktivacije

Želite da budete na naslovnoj strani časopisa ili da pozirate negde u Italiji? Sa našim custom fotoaktivacijama možete da napravite sliku kakvu ste oduvek želeli!

Custom fotoaktivacije radimo sa Green Screen platnom, tako da su nam mogućnosti pozadina na fotografijama skoro neograničene, a još ako ubacimo i custom overlay korisnici mogu poneti kući najrazličitije fotografije: od naslovnice Cosmopolitana, fotografije na kauču sa Simpsonovima, pa sve do selfija sa Meseca. Sa ovakvim fotografijama, sjajna zabava je zagarantovana!

Flip Book

Brzim listanjem stranica knjižice dobijate zabavnu animaciju nastalu od fotografija.

Naša Flip-Book aktivacija omogućiće Vam da napravite pokretne fotografije. Zasniva se na smenjivanju uvezane serije sličica koje su izrađene na savitljivim papirima. Na kraju dobijate knjižicu koja može da ispriča priču koju god želite.

Cinemagraph

Oživite svoju fotografiju uz naš Cinemagraph i podelite je na nekoj od društvenih mreža.

Cinemagraph predstavlja nešto potpuno novo na našim prostorima. Nezamislivo mnogo puta je svako od nas pomislio kako bi bilo sjajno da možemo da uslikamo sebe kada napravimo najveći balon na svetu od žvakaće gume ili kako bi slika sa mora bila lepša da se stvarno može doživeti čar talasa. Naša nova aktivacija vam to omogućuje uz specijalno napravljen softver baš za to. Smislite svoj ambijent iz snova, a mi ćemo vašu fotografiju napraviti pokretnom. Slanjem na mejl, dobićete ovu modernu fotografiju kao trajnu uspomenu.

Karaoke Booth

Ukoliko volite da pevate, pravi je trenutak da se zatvorite u našu Karaoke-Booth sobu i nastup iz snova može da počne!

Karaoke-Booth je zvučno izolovana sobica u koju kada uđete, sve što treba da uradite je da zgrabite mikrofon i zapevate reči Vaše omiljene pesme. Ispred Vas će svakako biti ekran koji će pomoći da ne izostavite ni jednu jedinu reč. Snimak možete poslati prijateljima ili podeliti na društvenim mrežama.