AI Sketch Bot

Korišćenjem najnaprednije tehnologije veštačke inteligencije, naš robo-crtač je spreman da za 60 sekundi pretoči portret sa fotografije u ručno iscrtano umetničko delo.

Detaljnom analizom i oslikavanjem srži originalne fotografija, AI Sketch Bot unosi novi talas tehnoloških inovacija na vaše događaje i zabave. Ne samo da će pružiti personalizovane portrete vaših gostiju, već će i otvoriti prozor u svet gde se tehnologija i umetnost savršeno spajaju.

Iskusite mogućnosti AI tehnologije

Ova evolucija u izradi ličnih portreta vam donosi tehnološki interaktivnu verziju tradicionalne umetnosti uz mnoštvo opcija za korporativne događaje, konferencije, sajmove, prodajne sastanke i zabave, uz brojne opcije:

  • Personalizovana skica porteta: Portreti gostiju se fotografišu, analiziraju i crtaju od strane AI SketchBota uživo na događaju kako bi se kreirala jedinstvena, personalizovana uspomena – i sve to za samo 60 sekundi.
  • Standardne i kreativne mogućnosti brendiranja: Ramovi AI skica se mogu personalizovati brendiranjem ili aplikacijom logotipa, bilo da su elementi unapred odštampani na ramovima ili čak uživo iscrtani od strane AI SketchBota na događaju.
  • Simultani rad uređaja: Na vašem događaju u isto vreme mogu raditi 2, 3 ili 4 AI Sketch Bota, pružajući vam veću fleksibilnost i efikasnost. Na ovaj način, veći broj gostiju može dobiti svoje personalizovane portrete u kraćem vremenskom okviru.
  • Preciznost i brzina: Naši AI Sketch Botovi su veoma precizni i 2-3 puta brži u odnosu na druge robo-crtače, što osigurava maksimalan broj srećnih korisnika aktivacije.

Custom skice, AI perom

Proces kreiranja portreta sa AI Sketch Botom je zanimljiv i interaktivan doživljaj koji započinje fotografisanjem lica gosta nakon što udobno smesti. Ne brinite, proces se može ponoviti dok gost ne bude zadovoljan fotografijom!

Zatim sledi najzabavniji deo – uređaj analizira fotografiju, prepoznaje ključne karakteristike i započinje proces skiciranja. Gost ima priliku da u realnom vremenu prati kako se njegov portret razvija korak po korak, što dodatno obogaćuje celokupno iskustvo.

Za 60 sekundi, skica je gotova i daje se na poklon gostu na licu mesta. Dostupni su sledeći formati fotografija AI Sketch Bota:

  • UNETI FORMAT (za 365)
  • UNETI FORMAT (za 365)
  • Dimenzija fotografija 10 x 15 cm

Nakon završetka, gost ima opciju da zadrži AI portret i u digitalnom formatu. Skica se šalje na njegovu e-mail adresu, omogućavajući mu da je podeli na društvenim mrežama.

Kroz ovaj brz i interaktivan proces, gosti ne samo da dobijaju personalizovanu uspomenu, već i uvid u fascinantne mogućnosti tehnologije i veštačke inteligencije u svetu kreativnog izražavanja.

Galerija

Za što lakšu montažu i pripremu:

Postavka zauzima prostor od 1.5x1.5m
Potreban je pristup struji u neposrednoj blizini održavanja aktivacije
Za montažu su potrebna 2h, ali se to vreme može produžiti u slučaju da nemamo definisanu poziciju i pristup struji
Ukoliko se radi napolju potrebno je obezbediti zaštitu od vremenskih nepogoda
Imajte u vidu da ukoliko se montira van termina događaja, to se dodatno naplaćuje
Postavka sadrži 2 Robotića (može i 4, ali se onda dimenzije postavke povećavaju), postament i iPad.

Reci ptičica!

Često postavljana pitanja

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.