Magic Mirror

Dešavanja poput venčanja, rođendana, značajnih korporativnih događaja i sličnih proslava zaslužuju više od običnih selfija. Osmišljeno da podigne Vaš događaj na viši nivo, Magično Ogledalo Vama i Vašim gostima pruža mogućnost da ovekovečite najvažnije i najzabavnije trenutke na pregršt jedinstvenih načina. I povrh svega, daje Vam kreativnu slobodu da stvorite uspomene koje imaju Vaš lični pečat, daleko mimo kapaciteta uobičajene fotografije.

Oblikujte svoje uspomene

Ova elegantna, interaktivna verzija naše standardne kabine za fotografisanje dolazi uz mnoštvo podesivih funkcija, kao što su:

  • Animacije koje izrađujemo po Vašoj meri, kao i već dostupne animacije koje se lako mogu prilagoditi tematici Vašeg događaja
  • Pored standardnih ramova koje imamo u ponudi, takođe možemo kreirati dodatne ramove spram Vaših želja i teme događaja – od postojećih u ponudi imamo crni, beli, retro zlatni ram, šminkerski ram sa sijalicama, tropski, cvetni i novogodišnji ram, od kojih se cvetni, tropski i novogodišnji ram dodatno naplaćuju
  • Paket od 30 rekvizita koje možete koristiti kao dodatni izvor inspiracije, podeliti sa gostima, i uvrstiti u svoje selfije – takođe možemo izraditi dodatne rekvizite u skladu sa temom Vaše proslave
  • Detalji Vašeg brenda se takođe mogu uvrstiti u naš kreativni ansambl, pa tako možemo stvoriti posebne ramove, animacije, i rekvizite u duhu Vašeg brenda
  • Kućište Magičnog Ogledala se može dodatno brendirati, kako bi Vaš brend bio u fokusu dešavanja – za sva dodatna pitanja vezana za brendiranje nam se slobodno obratite putem kontakt forme ili direktno telefonom

Vizuali za pamćenje

Touch screen na Ogledalu Vam daje slobodu da osmislite sve fotografije na bezbroj načina, ali i da ih sačuvate u više različitih oblika.

Fotografije, kao i video snimke, bumerang videe, GIFove i druge vizuale koje kreirate dobijate na mejl adresu po završetku događaja. 

Pored osnovnog, digitalnog formata, sve fotografije možete i odmah odštampati na licu mesta, jer je potrebno samo 15 sekundi za štampu. Dostupna su dva formata u ovom obliku:

  • Filmstrip (5×15 cm)
  • Postcard (10×15 cm)


Na ovaj način, pored užitka i zabave na samom događaju, možete svojim gostima pokloniti unikatne fotografije po kojima će pamtiti Vaše slavlje – a Vama znatno olakšava kreiranje poklon paketa za goste.

Vama prepuštamo samo maštu

Magično Ogledalo je veoma intuitivno i lako za upotrebu, i zapravo se ne razlikuje od upotrebe smart telefona, što znači da Vama i Vašim gostima preostaje samo da pustite mašti na volju.

Kako bismo Vam ostavili što više prostora za kreativnost, naš tehničar će Vam biti na raspolaganju tokom celog događaja za sva pitanja, izradu fotografija, kao i za montažu i demontažu. 

Uz Magic Mirror dobijate i:

Postavka zauzima prostor od 1.5x1.5m

Montažu i demontažu uređaja

Korišćenje osnovnog seta rekvizita

Profesionalnog tehničara tokom trajanja događaja

Izradu
animacija

Dizajn rama za fotografije

Neograničeno štampanje fotografija

Korišćenje ChromaKey platna po upitu

Sve fotografije u digitalnom formatu nakon događaja

Galerija

Za što lakšu montažu i pripremu:

Na događaju je potrebno obezbediti pristup struji u blizini aktivacije
Kada planirate svoj prostor i događaj, imajte u vidu da su dimenzije uređaja: 180x110x60
U slučaju rada napolju, potrebno je obezbediti zaštitu od vremenskih nepogoda
Za montažu je potrebno 2h, ali se to vreme može produžiti u slučaju da nemamo definisanu poziciju i pristup struji
Imajte u vidu da ukoliko se montaža i/ili demontaža rade van termina samog događaja, čekanje se naplaćuje dodatno

Reci ptičica!

Često postavljana pitanja

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.