Kako odabrati savršen Photobooth uređaj za svoj događaj? Vodič za sve prilike!

Iako su Photobooth uređaji poprilično univerzalni i pokrivaju širok spektar događaja – privatne i poslovne proslave, konferencije, rođendani, venčanja – u ovom tekstu ćemo više govoriti o tome koji uređaj bi najviše odgovarao tvom senzibilitetu.

Neki od nas vole jednostavnost i minimalizam, neki potpuno suprotno i to je sve u redu, o ukusima se nikada ne raspravlja, a Photobooth srećom ima ponešto za svakoga.

Magic Mirror

Magija fotokabine u jednom ogledalu! Magic Mirror je elegentnog izgleda i zauzima manje mesta od klasične, zatvorene kabine. Ram Mirror-a može biti crni, beli, zlatni ili rustični kako bi se što bolje uklopio u estetiku tvog događaja – a izbor je na tebi – kao i za format fotografija, njihov okvir i samu animaciju na ekranu. Sve ovo uključeno je u osnovnu cenu iznajmljivanja, kao i neogračničen broj fotografija.

Magic Mirror (sa našim setom rekvizita) jednako se uklapa i u privatne i poslovne proslave, a ukoliko želiš da zabaviš svoje goste i da vlada opuštena i vesela atmosfera na tvom događaju, onda je Mirror idealan izbor za tebe!

Vortex

Vortex je namenjen za velike zvezde i sve one koji se tako osećaju! Ljudima poznat i kao 360 Booth, ovaj uređaj se sastoji od centralne kružne platforme, rotirajuće kamere koja pravi najbolje snimke, i oktagonskog okvira koji može biti dvostruko brendiran.

Na videe se mogu dodati efekti po izboru, kao i sam video overlay (okvir) koji takođe može biti brendiran. Vortex je savršen za događaje sa gostima visokih očekivanja, ali i zabavne događaje, žurke, ili korporativne proslave.

Kaleidoskop

Rapsodija boja, samo za posebne! Naš šestostrani Kaleidoskop sastoji se od velikih LED ekrana koji, u kombinaciji sa nekom apstraktnom animacijom, deluju zaista impresivno. Kaledoskop sam po sebi ne pravi fotografije, ali svojim bojama i neobičnim oblikom hipnotiše sve posetioce.

Predlažemo da Kaleidoskop iznajme oni koji zaista žele da impresioniraju svoje goste, ali i oni koji neće biti ljubomorni ako popularni ”Kale” privuče previše pažnje.

Sketch Bot

Ko ne želi svoj portret kao besplatan suvenir nakon događaja? Još ako taj portret nacrta robotić putem AI tehnologije za manje od jednog minuta – onda je to prava atrakcija!

Naš Sketch Bot dolazi sa neograničenim brojem crteža, trenutno imamo 4 robotića u ponudi, a ovaj uređaj je savršen za događaje gde je potrebno istaći se npr. pored drugih izlagača i privući pažnju na svoj štand.

iPad Booth

Mali selfie raj za svaku priliku! iPad Booth pored toga što je naš uređaj koji zauzima najmanje prostora, takođe je i naš najpristupačniji uređaj. Kada kažemo da je selfie raj, stvarno to i mislimo – zabavni filteri i efekti i kružno LED svetlo učiniće svaku fotografiju posebnom!

Ovaj uređaj se lepo kombinuje sa green screen pozadinom, press zidom ili dekoracijom, a iz našeg iskustva najviše se traži za rođendane i događaje u beauty industriji.

Mosaic Wall

Naš Mozak je često hit na okupljanjima, godišnjicama i sportskim događajima, a sastoji se od Magic Mirror-a i unikatnog zida sa mapiranim fotografijama. Svaku fotografiju gost naravno dobija ”za poneti”, a ona onda ide na svoje jedinstveno mesto na velikom zidu.

Na ovaj način kreiraš trenutak koji traje zauvek, a ovaj mozaični zid nakon događaja može biti savršen deo dekoracije tvoje kancelarije ili stana.

Uspomene koje traju, događaji o kojima se priča!

Već 10 godina smo neizostavni deo događaja u celoj Srbiji, ali svakom pristupamo kao da je najvažniji i jedini! Zahvalni smo na podršci koji nam naši klijenti pružaju već jednu celu deceniju, a sa zadovoljstvom ćemo upotpuniti i tvoj događaj jednom od naših aktivacija.

Javi nam se na Instagramu, putem kontakt forme ili pozovi +38163373706!

Photobooth Uredjaji

Zašto baš mi?

Naša ekspertiza danas nas čini regionalnim liderima. 

To se odražava kroz više od deset godina nezaboravnih fotografija i snimaka, zadovoljnih srećnih lica i uspešnih događaja. Ništa manje i kroz istinsko razumevanje vaših potreba i želje za personalizacijom i pružanjem drugačijih iskustava. 

Neprestano istražujemo najnovije tehnologije kako bismo vam pružili nove proizvode, koji su pažljivo dizajnirani i proizvedeni unutar naše kuće. Ovo vam garantuje sigurnost, vrhunski kvalitet i…

Inovaciju u beleženju posebnih trenutaka.

Tvoje venčanje treba da bude odraz vas kao para, a ne da zadovolji očekivanja drugih.
Tokom višegodišnjeg učestvovanja u korporativnim proslavama, ustanovili smo krucijalne razlike, ali i sličnosti koje će ti možda pomoći u organizaciji predstojećih poslovnih događaja.

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.