Kaleidoskop

Iskoristite magiju ogledala i napravite spektakularne fotografije ili video snimke!

Kaleidoskop je optički instrument. To je tuba sa ogledalima, koja funkcioniše tako što se kroz jedan kraj gleda, a kroz drugi dospeva svetlost koja se odbija od ogledala i stvara sliku koja se duplira. U našem slučaju, na jednom kraju je fotoaparat, a na drugom možete biti vi, duplirani, sa izabranom postavkom, koja će učiniti vašu fotografiju posebnom. Kaleidoskop je sjajan primer foto aktivacije, koji je proistekao iz naše kreativnosti i želje za stvaranje što boljih uspomena.

Kaleidoskop

Iskoristite magiju ogledala i napravite spektakularne fotografije ili video snimke!

Kaleidoskop je optički instrument. To je tuba sa ogledalima, koja funkcioniše tako što se kroz jedan kraj gleda, a kroz drugi dospeva svetlost koja se odbija od ogledala i stvara sliku koja se duplira. U našem slučaju, na jednom kraju je fotoaparat, a na drugom možete biti vi, duplirani, sa izabranom postavkom, koja će učiniti vašu fotografiju posebnom. Kaleidoskop je najnoviji primer foto aktivacije, koji je proistekao iz naše kreativnosti i želje za stvaranje što boljih uspomena.

Fotografije sa događaja

FAQ

Kaleidoskop je veoma jednostavan za korišćenje i postavlja se na lokaciju koju vi odaberete. Ne zauzima puno prostora, te je pogodna za sve tipove prostora koji imaju lift. Sve što je potrebno da uradite je da zavirite u naš kaledioskop i uživate u magiji ogledala. Nakon odbrojavanja, gde je vreme odvojeno da zauzmete odgovarajuću pozu, predstava počinje! Kada se fotografisanje ili snimanje kratkog videa završi, možete birati filter po želji i izabrati da li želite da vaše fotografije budu u crno-beloj boji, sephia ili nekom drugom stilu. Takođe,  postoji opcija da fotografije ili video snimak odmah pošaljete sebi na e-mail adresu, odakle je dalje možete šerovati na neku od društvenih mreža.

Pozadina može biti prilagođena uz vaš logo, brending ili grafiku. Možete da dostavite vaš lični dizajn ili da koristite usluge našeg grafičkog tima. Naš tim može praviti 3D digitalne pozadine za Backwall i overlay-eve po vašoj želji. Zarad bolje promocije brenda, moguće je u sam Kaleidoskop ubaciti proizvod koji će se videti na fotografijama ili snimku. Takođe se i video snimci mogu brendirati, mogu se dodati 3D animacije i overlay-evi. Moguće je brendirati i ceo uređaj, ali to nije uključeno u cenu.

Dimenzije kaleidoskopa su: 1,6m dubina, 0,8m širina, 1,8 metara visina. Kaleidoskop je veoma težak i osetljiv, te se ne može prenositi na više spratove ukoliko objekat nema lift u koji može stati.  Uz Kaleidoskop, treba napraviti mesta i za našu share stanicu sa koje će Vaši gosti direktno moći da pošalju fotografiju ili snimak na e-mail adresu. U ponudi imamo tri veličine share stanica.
Mala – sa ekranom od 15’’
Srednja – sa ekranom od 32’’
Velika – sa ekranom od 55’’

Sve naše aktivacije, pa tako i kaleidoskop iznajmljujemo na sat. Minimum najma je četiri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaža kabine i to rade naši stručno obučeni operateri. Montaža se radi ili dan pred sam događaj ili minimum četiri sata pre početka korišćenja aktivacije. Jedino što nam je potrebno za montažu je ravna površina i izvor struje koji je u blizini. Montiranje i rad napolju mogući su tokom letnjih meseci, ali je potrebno da se obezbedi pagoda u slučaju padavina.

Da. Za štampanje fotografija koristimo najsavremenije štampače. Fotografije se štampaju u roku od 15 sekundi nakon prikazivanja na našoj share stanici.  Fotografije su veličine 10x15cm i brendirane su prema vašem dizajnu, koji unapred zajedno utvrdimo.

Svaki put kada iznajmite kaleidoskop, dolaze i obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operater je prisutan četiri sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i sat vremena nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Da, uz svako iznajmljivanje kaleidoskopa mogu se iznajmiti i šašavi rekviziti koje možete koristiti tokom fotografisanja. U paketu se dobija oko 30 različitih rekvizita. Na Vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene. U standardnoj ponudi imamo veliki broj brkova, usni, lula, šešira, naočari i maski! Imamo posebno napravljene rekvizite za venčanja i rođendane, a takođe, moguća je i izrada custom rekvizita po Vašoj želji u skladu sa brendom ili proizvodom koji se promoviše.

Pored Srbije, radimo i u Bosni i Hercegovini , Makedoniji i Crnoj Gori, a imamo partnerstvo sa vodećom kompanijom za Photobooth u Hrvatskoj. Radili smo i u Rusiji, Španiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. Iznajmljivanje naših uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije.

Kaleidoskop Experience

Želite da rezervišete?

Kaleidoskop