Šta je Matrix i zašto je baš to možda idealna stvar za vašu žurku?

Pre svega, ako ovo čitaš kao buduća mlada – čestitamo ti! Ali, isto tako znamo da je sad, kada je onaj inicijalni nalet adrenalina prošao, počela da se u tvoj mozak polako uvlači panika. Treba sve da se organizuje i da pritom venčanje bude lepa uspomena za sve – ne samo za mladence. Zato, ne brini! Tu na scenu stupamo mi i naša mirror kabina.

Tokom godina rada imali smo priliku da prisustvujemo nekolikim pripremama za venčanje. Od prijatelja i kolega, pa sve do prelepih svadbi koje smo radili, možemo sa sigurnošću da kažemo da nijednoj osobi koja se bavi organizovanjem ovog tipa događaja nije lako.

Znamo da je najlakše odahnuti nakon što samo venčanje počne, a gosti krenu da dolaze. Sve funkcioniše kako treba i svi su zadovoljni – a niko ne zna koliko se tu dešavalo priprema iza kulisa… od venčanice, do bidermajera, odabira sale, torte i ukrasa, pa do muzike i – naravno – fotografa i aktivacija na venčanju (jer želiš da svojim gostima pružiš poseban doživljaj), stvari koje potpadaju pod obavezne deluju kao da se samo nižu bez prestanka. A to bi trebalo da bude vaš dan, zar ne?

Baš zato pišemo ovaj blog. 

Tokom poslednjih nekoliko godina, susreli smo se sa mnoštvom budućih mlada, i nekako nam se čini da se pred količinom aktivacija koje mi kao firma nudimo, najviše njih zaustavi ispred mirror kabine. I možemo iskreno da kažemo da nas to ni ne čudi. Sama mirror kabina je elegantnog izgleda, ne zauzima mnogo prostora, ali njena kamera obuhvata i do osmoro ljudi – idealna je za grupne fotke s mladom i mladoženjom! A osim toga, ko još ide na svadbu i ne okine bar sedamsto fotografija? Mirror kabina odlčna je za te prilike, budući da je broj fotografija neograničen i da naši operateri sve vreme vode računa o kabini. Jedna briga manje za tebe i mladoženju – mi znamo da je to vaš dan i učinićemo sve da vam olakšamo organizaciju.

A postoji još jedna stvar…

Kao mladenci, osuđeni ste na sate fotografisanja – što sami, što u crkvi (ako se za to odlučite), što kasnije sa svakim gostom (a sa nekima i po više puta). Mi smo toga svesni, a i vi sigurno jeste. Fotograf kog ste unajmili će sve da učini da oboje izgledate kao top modeli, pratiće vas i vaše goste u svakom trenutku i biće tu da zabeleži sve te lepe i intimne trenutke. Ali nakon sedamdeset fotografija sa gostima, i nakon što baba Mira insistira da se slika samo s tobom, pa onda sa svim unucima (i s tobom) po sedamnaesti put, zapitaćeš se da li tvoj osmeh izgleda vidno onoliko ukočeno koliko ti osećaš da ti je vilica ukočena… I nećeš moći da pritrčavaš fotografu nakon svake fotke da proveravaš kako si ispala… tu još jednom dan spašava naša mirror kabina. Zašto ne bi imala vremena da se pripremiš i zbog čega ne bi bila sigurna da si ispala najbolje što si mogla, s obzirom na to da možeš da vidiš kako izgledaš – a ne da se desi da tri dana nakon venčanja spaziš da ti je na dvadeset odsto fotografija ispao jedan bitan pramen kose ili da ti je haljina blago isprljana (mrlja koju ćeš sigurno samo ti da primetiš, ali koja će svejedno da ti bode oči neprekidno nakon što je jednom uočiš), a onda znaš da možeš da se pozdraviš sa tih dvadeset odsto fotografija, kako god da si ispala. Sve to sa našom mirror kabinom ne može da se desi. I zaista mislimo da je to još jedan od razloga zašto je ova aktivacija toliko popularna na venčanjima i zašto i mi najviše volimo da mirror kabinu radimo na takvim događajima. Osmesi mladenaca i gostiju ne mogu da se mere ni sa jednim drugim tipom događaja.

Nadamo se da smo ti barem malo olakšali organizaciju tvog posebnog dana. Ili ti makar dali neku interesantnu ideju. Ukoliko imaš bilo kakvu nedoumicu ili želiš da saznaš još nešto o samoj kabini, javi nam se!