Personalizovana venčanja: Proslava ljubavi na tvoj način

Mlade (dobro, i mladoženje) znaju – planiranje venčanja može biti baš izazovan zadatak! Ipak, svadba je i savršena prilika da se ispriča jedna jedinstvena ljubavna priča.

Sve više parova danas bira personalizovana venčanja, neretko inspirisana filmovima, knjigama, hobijima ili specifičnim interesovanjima. I to je potpuno u redu! Tvoje venčanje treba da bude odraz vas kao para, a ne da zadovolji očekivanja drugih.

Venčanja inspirisana filmovima i knjigama

Jedan od najlepših načina da personalizuješ svoje venčanje jeste da ga baziraš na tvom omiljenom filmu ili knjizi. Da li ste ti i tvoj partner možda ljubitelji Gospodara prstenova? Zamisli savršenu ceremoniju u šumi, sa najlepšom muzikom u pozadini, puno smeha i dobre hrane.

Ili, ako si tim Hari Poter, tvoj prostor za venčanje može npr. biti transformisan u nešto što podseća na Hogvorts, sa magičnim detaljima poput sveća koje vise sa plafona i čarobnjačkih napitaka na stolu.

Ova vrsta venčanja ne samo da omogućava kreativnost, već i daje tvojim gostima priliku da iskuse nešto novo i nezaboravno. Gosti će pamtiti tvoje venčanje kao događaj koji je bio potpuno drugačiji od svih drugih!

Hobiji i interesovanja

Ako filmovi i knjige nisu baš tvoja stvar, možda imate neki zajednički hobi ili strast koji možete uključiti u vaš veliki dan. Na primer, parovi koji vole putovanja mogu organizovati venčanje na destinaciji koja im je posebno draga. 

Možeš takođe vrlo lako uključiti svoje omiljene aktivnosti u program venčanja. Ako voliš ples, zašto ne biste imali plesni podijum koji je otvoren cele noći sa omiljenim hitovima? Ako oboje volite društvene igre, možete ih postaviti gostima na stolove, itd.

Bez pritiska da zadovoljiš svačiji ukus!

Jedna od najvećih grešaka koju parovi često prave jeste pokušaj da zadovolje sve svoje goste. Iako je važno da se gosti osećaju prijatno, ključno je da se fokusiraš na ono što vi želite.

Na kraju krajeva, to je vaš dan. Vaše porodice i prijatelji su tu da proslave vašu ljubav i podrže vašu odluku.

Društveni pritisak može biti snažan, naročito kada su u pitanju tradicije i očekivanja. Ali ne zaboravi da ono što je bilo standard pre 50 godina možda više nije relevantno danas. Ako želiš da nosiš venčanicu u boji ili dozvoliš ljubimce kao goste, to je sasvim u redu. Najvažnije je da se oboje osećate srećno i da vaše venčanje odražava vašu ličnost.

Kako personalizovati svoje venčanje?

Proces personalizacije venčanja može početi sa jednostavnim pitanjem: šta je to što vas kao par čini jedinstvenim? Možda su to male stvari, kao omiljeni citat iz knjige koji može biti deo ceremonije, ili veliki elementi poput izbora lokacije koja ima posebno značenje za vas.

Pomoć prijatelja

Više od 10 godina Photobooth ima tu čast da bude deo nezaboravnih venčanja i proslava! I zato provereno znamo: ono što jedno venčanje čini prelepim je ljubav, a sve drugo je sekundarno.

Ipak, dobra zabava je važna, a uspomene koje traju zauvek još važnije – i zato smo mi tu – da upotpunimo tvoje venčanje i zabeležimo sve magične trenutke.

Magic Mirror

Magija fotokabine u jednom posebnom ogledalu! Ti biraš izgled rama, format i okvir fotografija, kao i dizajn animacije – sve to prilagođavamo tvom ukusu i izboru, a ako želiš, sve može biti identično dizajnu pozivnice!

Broj fotografija je neograničen, kako digitalnih tako i štampanih, a tu je uvek i naš profesionalni operater da se postara da sve prođe u najboljem redu. I da, transport na teritoriji Beograda je besplatan!

Rezerviši svoj termin već danas

Iako imamo nekoliko Mirror-a u ponudi, sezona venčanja (mart-oktobar) kod nas je uvek užurbana, pa požuri da rezervišeš svoj termin putem forme na sajtu ili Instagrama

Pored Magic Mirror-a, u ponudi imamo razne zabavne uređaje – Vortex, Kaleidoskop – pa te pozivamo da istražiš koji od naših uređaja bi se najbolje uklopio u tvoj koncept venčanja!

Photobooth Personalizovana Vencanja

Zašto baš mi?

Naša ekspertiza danas nas čini regionalnim liderima. 

To se odražava kroz više od deset godina nezaboravnih fotografija i snimaka, zadovoljnih srećnih lica i uspešnih događaja. Ništa manje i kroz istinsko razumevanje vaših potreba i želje za personalizacijom i pružanjem drugačijih iskustava. 

Neprestano istražujemo najnovije tehnologije kako bismo vam pružili nove proizvode, koji su pažljivo dizajnirani i proizvedeni unutar naše kuće. Ovo vam garantuje sigurnost, vrhunski kvalitet i…

Inovaciju u beleženju posebnih trenutaka.

Već 10 godina smo neizostavni deo događaja u celoj Srbiji, ali svakom pristupamo kao da je najvažniji i jedini!
Tokom višegodišnjeg učestvovanja u korporativnim proslavama, ustanovili smo krucijalne razlike, ali i sličnosti koje će ti možda pomoći u organizaciji predstojećih poslovnih događaja.

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.