Poklonite svojim gostima nešto sasvim novo: njihov emoji na bedžu!

Rezultat je već gore pomenuti bullet time, a vi i vaši gosti doživećete kako to izgleda kad ste zaustavljeni u prostoru i vremenu! Ne moramo ni da dodamo da je ovaj tip videa pravi hit na društvenim mrežama, zar ne? I to sve za samo 30 sekundi, koliko je potrebno da video nakon fotografisanja bude spreman za slanje

Čak i da samo stanete ispred kamera, bez ideje i ruku spuštenih pored tela, rezultat će biti nešto zabavno i drugačije od onog što ste do sada viđali ili postavljali na svojim društvenim mrežama. A, ukoliko uz ovu kabinu dodate i dobru postavku, zanimljivo odrađenu pozadinu ili kreativne rekvizite – gotovo da nema prostora da videi napravljeni na vašem događaju ili proslavi ne budu centar pažnje!

Zaista, mogućnosti za ukrašavanje su razne: od potpunog brendiranja i kreiranja posebnih rekvizita baš za vašu proslavu, sve do pravih scenski raspoređenih predmeta… Bidermajer u letu? Novi mobilni telefon u vazduhu? Luksuzna kada puna šampanjca ili dijamanata? Uz malo kreativnosti s vaše i naše strane, niko neće stati na put viralnim videima sa vašeg događaja!

A nismo vam otkrili najbolju stvar…ukoliko želite, vaša Matrix aktivacija može da bude dopunjena green screen-om, te smestiti vaše goste u scenarije o kojima su do sada mogli samo da sanjaju! Svemirska invazija, bitka za Vinterfel ili nešto sasvim drugačije… uz green screen više ništa nije izvan vašeg domašaja – i to mislimo poprilično bukvalno.
U kadar može da stane više osoba, pa su ovom kabinom pokrivene i grupne fotografije, idealne za korporativne proslave. Jedino što nam je bitno, jeste da za našu Matrix kabinu imamo dovoljno prostora, a naši operateri će se postarati za to da svaki vaš gost koji priđe kabini bude uslikan.

Zašto baš mi?

Naša ekspertiza danas nas čini regionalnim liderima. 

To se odražava kroz više od deset godina nezaboravnih fotografija i snimaka, zadovoljnih srećnih lica i uspešnih događaja. Ništa manje i kroz istinsko razumevanje vaših potreba i želje za personalizacijom i pružanjem drugačijih iskustava. 

Neprestano istražujemo najnovije tehnologije kako bismo vam pružili nove proizvode, koji su pažljivo dizajnirani i proizvedeni unutar naše kuće. Ovo vam garantuje sigurnost, vrhunski kvalitet i…

Inovaciju u beleženju posebnih trenutaka.

Tvoje venčanje treba da bude odraz vas kao para, a ne da zadovolji očekivanja drugih.
Već 10 godina smo neizostavni deo događaja u celoj Srbiji, ali svakom pristupamo kao da je najvažniji i jedini!

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.