Vortex

Bez obzira da li predstavljate novi proizvod publici, organizujete proslavu za Vaš tim i klijente, ili imate privatan događaj koji vredi ovekovečiti kamerom – Vortex treba da se nađe na Vašem produkcijskom meniju. Sastavljen od kamere koja kruži 360° oko Vas, i oktagona savršenog za kreiranje Vaše unikatne scenografije, Vortex je idealno rešenje za snimanje svih vrsti događaja. Konačni rezultat: neverovatna selekcija video snimaka od 360° koji će Vas, Vaše goste, i Vaše pratioce na društvenim mrežama ostaviti bez daha.

Svetla, kamera, akcija! 

Uz mnoštvo načina da obogatite svoje snimke pomoću osvetljenja, specijalnih efekata, i upotrebom raznovrsne tehnologije, na Vama je samo da isprobate sve svoje kreativne ideje na podijumu. Pored osnovnog oktagona sa LED osvetljenjem, platforme, i kamere, možete dodatno da proširite svoj produkcijski repertoar:

  • Mnogobrojne 3D animacije i filtere koje možete koristiti u toku snimanja
  • Brendiranje oktagona Vam daje mnogo prostora da stavite određeni proizvod, Vaš logo, ili druge vizuelne elemente Vašeg brenda u centar pažnje – moguće je brendirati sedam stranica oktagona (jednostrano ili obostrano) koristeći kaširanu penu, dok osmu ostavljamo otvorenu zarad slobodnog kretanja Vaših gostiju
  • Ujedno je moguće digitalno brendirati sam video ubacivanjem logotipa, 3D efekata sa detaljima Vašeg brenda, animacija, i sličnog brendiranog sadržaja
  • Usporeni snimak? Zašto da ne – odaberite slow motion efekat, a naš softver će se postarati za sve ostalo

Video bez granica

Vortex tehnologija Vam pruža još jednu prednost: korišćenje našeg softvera za obradu snimaka i režiju. Potrebno je između svega 30 sekundi i dva minuta da snimci budu spremni za slanje na Vašu mejl adresu, ili za preuzimanje preko QR koda.

To ujedno znači da ih u svom finalnom obliku možete objaviti na društvenim mrežama u toku samog događaja, i na taj način iskoristiti Vortex i kao deo Vašeg digitalnog marketinga.

Prepustite se trenutku

Vortex je idealan za sve, uključujući i one koji nisu nikada imali priliku da se bave snimanjem bilo kakvog sadržaja. Stvorili smo ga sa idejom da ovaj vid snimanja učinimo mogućim na svim vrstama dešavanja, i da uz našu pomoć bude dovoljno da Vi i Vaši gosti izrazite svoje želje, stanete na podijum, i prepustite se zabavi.

Tokom celog događaja, na raspolaganju Vam je naš stručni operater koji je zadužen za montažu i demontažu, kao i da Vama omogući da stvorite originalne videe od 360° za pamćenje.

Uz Vortex dobijate i:

Transport na teritoriji Beograda

Montažu i demontažu uređaja

Korišćenje osnovnog seta osvetljenja, ali i brendiranje

Profesionalnog tehničara tokom trajanja događaja

Slanje videa putem mejla ili preuzimanje skeniranjem QR koda

Link sa celokupnim video materijalom nakon događaja

Galerija

Za što lakšu montažu i pripremu:

Na događaju je potrebno obezbediti pristup struji u blizini aktivacije
Kada planirate svoj prostor i događaj, imajte u vidu da su dimenzije potrebne za postavku uređaja: 300x300x270cm
U slučaju rada napolju, potrebno je obezbediti zaštitu od vremenskih nepogoda
Za montažu je potrebno 4h, ali se to vreme može produžiti u slučaju da nemamo definisanu poziciju i pristup struji
Imajte u vidu da ukoliko se montaža i/ili demontaža rade van termina samog događaja, čekanje se naplaćuje dodatno
Bez obzira na to gde planirate svoj događaj, u Srbiji ili u inostranstvu, možete iznajmiti Vortex – samo je potrebno naglasiti u toku rezervacije i ostaviti dovoljno vremena za transport, organizaciju, i montažu

Reci ptičica!

Često postavljana pitanja

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Brza rezervacija

Vaši podaci

Hvala, vaša poruka je poslata.