Šta je Matrix i zašto je baš to možda idealna stvar za vašu žurku?

Mobilni telefoni sve više zamenjuju digitalne fotoaparate, a fotografije u albumima već neko vreme zvuče kao raritet. Fotografije sa venčanja koje viđate u fizičkom obliku sve izgledaju isto – zašto ne biste nešto promenili i uneli dašak svežine u svoju proslavu? Zašto ne biste stvorili uspomene na koje ste ponosni?

Tokom situacije sa COVID-19, jednu stvar smo naučili – a to je da više ništa nije sigurno. Od toga da u jednom danu nismo mogli da izađemo s prijateljima, preko toga da više nismo mogli da putujemo, pa sve do toga da nismo neke drage ljude čak smeli ni da zagrlimo. Verujemo da je ovo nekima od vas promenilo planove za venčanje iz korena, ali isto tako smo sigurni da od ideje niste odustali. Samo je i to, kao i (čini se) sve drugo, stavljeno na pauzu. Ali samo na kratko.

Baš u ovakvim trenucima, važno je i da se podsetimo svega onog što nam je bilo bitno (i idalje jeste, samo smo to možda zaboravili) i onoga što nas usrećuje: porodica, prijatelji i vreme provedeno s njima. Dakle, idealno je vreme da na svom venčanju stvarate sećanja – i to ne samo digitalna. Jer, realno, 10 selfie-a sa venčanja u nekom trenutku će postati samo slike u moru selfie-a kroz koje skrolujete u svom telefonu. Isto važi i za ostale prisutne. Dakle, vreme je da malo začinimo taj dan i kreiramo posebne uspomene!

Sad ćete možda da pomislite ‘’Ali, čekajte. Ja ću imati fotografa, on će da me slika sa svakim gostom!’’ – i da. Složićemo se sa vama ovde, ali ćemo takođe da vam postavimo pitanje i da vas zamolimo da malo razmislite i budete iskreni u svom odgovoru: kada su ikada takve fotografije nekog ostavile bez daha? Kada su one ikad izgledale posebno? Da li ste vi nekada došli sa svadbe i pomislili ‘’Ova moja slika s mladom i mladoženjom je nešto unikatno! Nikad tako nešto nisam video/videla!’’? Niste, zar ne? Nismo ni mi.

Zapravo, o tome smo i mislili kad smo počeli da nudimo svoje usluge parovima kojima predstoji venčanje. Ne samo da su te fotografije iz sale uvek iste, one su i uvek istog formata. 

Sve ovo smo uzeli u obzir kad smo pravili svoje kabine i u program uvrstili brojne formate, dizajn kabine, ukrašavanje, posebne albume, ukrasne ramove i ostale dodatke koje ne možete ni da zamislite! Jer nismo želeli da još neko venčanje izgleda isto. Nismo želeli da fotografije s najvažnijeg događaja budu negde zabačene i zaboravljene. Hteli smo da vam ponudimo jedinstvenu, zabavnu i kreativnu alternativu. Hteli smo da vam ponudimo izbor.

Recite nam da smo staromodni, ali zaista verujemo da je bitno da te uspomene imate i u fizičkom formatu. Da čuvate u albumu. Da možete da uramite, ukrasite, da pokažete ponosno kako ste lepo izgledali i koliko ste se lepo proveli. To je ipak bio vaš dan. I nikada ga nećete zaboraviti. A posebno sada, kad smo postali još svesniji koliko je oko nas sve krhko, posebno sada je bitno da se držimo onih najlepših sećanja i da se trudimo da uvek stvaramo nova. Na kraju dana, na kraju života, toga ćemo da se sećamo.

Ali, sve ovo ostavilo nas je s još jednim uverenjem: svaka proslava biće dočekana s još više sreće i radosti! Jer, venčanje je slavljenje ljubavi, ali i novog života. I zbog toga smo posebno srećni kad nam se parovi jave u želji da koriste neke od naših kabina. Mi se zaista radujemo što možemo da budemo delić nečeg tako lepog kao što je obeležavanje ljubavi. (Čak i naši zaposleni koriste kabine na svojim venčanjima – i upravo zato vam sve ovo pričamo, iz iskustva.) 

Planirate venčanje i zanima vas koje sve kabine mogu da pomognu da taj dan bude savršen? Popunite formu, a mi ćemo vam se javiti što pre sa idejama i predlozima!