Šta je Matrix i zašto je baš to možda idealna stvar za vašu žurku?

Film Matrix je bez sumnje postao kultni fenomen od kako je izašao 1999. godine. Inspirisani jednom od najpoznatijih scena iz filma u kojoj Neo izbegava metke i deluje kao da je praktično zamrznut u vremenu (tzv. Bullet time), napravili smo Matrix 180° kabinu. Rezultat? Delovaće vam kao da ste i sami u filmu!

Naš Matrix je do sada imao priliku da zasija na najpoznatijim festivalima u Srbiji. Upravo zbog činjenice da svakome ko ima priliku da koristi ovu kabinu pruža zabavne i nezaboravne trenutke. Međutim, s obzirom na trenutnu situaciju, želeli bismo da vam ovu aktivaciju predstavimo i u malo drugačijem svetlu. 

Bilo da ste u potrazi za interesantnom aktivacijom koja će da animira goste na vašem dogođaju, ili želite dodatnu, zanimljivu opciju na svom venčanju, Matrix kabina zadovoljava sve standarde – u oba slučaja. Jer ono što je svim proslavama, događajima i festivalima zajedničko je upravo činjenica da želite da se vaši gosti provedu lepo i da kućama odu pod utiskom. A Matrix je baš stvoren s tim na umu.

Šta Matrix kabinu razlikuje od drugih kabina za fotografisanje?

Pre svega, Matrix uopšte ne stvara klasične fotografije. Ono što se dešava kada stanete na predodređeno mesto za fotografisanje jeste da vas istovremeno fotografiše čak 10 (ili više) kamera, a proizvod toga je video ili GIF koji potom dobijate na svoju e-mail adresu. 

Rezultat je već gore pomenuti bullet time, a vi i vaši gosti doživećete kako to izgleda kad ste zaustavljeni u prostoru i vremenu! Ne moramo ni da dodamo da je ovaj tip videa pravi hit na društvenim mrežama, zar ne?  I to sve za samo 30 sekundi, koliko je potrebno da video nakon fotografisanja bude spreman za slanje.

Čak i da samo stanete ispred kamera, bez ideje i ruku spuštenih pored tela, rezultat će biti nešto zabavno i drugačije od onog što ste do sada viđali ili postavljali na svojim društvenim mrežama. A, ukoliko uz ovu kabinu dodate i dobru postavku, zanimljivo odrađenu pozadinu ili kreativne rekvizite – gotovo da nema prostora da videi napravljeni na vašem događaju ili proslavi ne budu centar pažnje! 

Zaista, mogućnosti za ukrašavanje su razne: od potpunog brendiranja i kreiranja posebnih rekvizita baš za vašu proslavu, sve do pravih scenski raspoređenih predmeta… Bidermajer u letu? Novi mobilni telefon u vazduhu? Luksuzna kada puna šampanjca ili dijamanata? Uz malo kreativnosti s vaše i naše strane, niko neće stati na put viralnim videima sa vašeg događaja!

A nismo vam otkrili najbolju stvar…ukoliko želite, vaša Matrix aktivacija može da bude dopunjena green screen-om, te smestiti vaše goste u scenarije o kojima su do sada mogli samo da sanjaju! Svemirska invazija, bitka za Vinterfel ili nešto sasvim drugačije… uz green screen više ništa nije izvan vašeg domašaja – i to mislimo poprilično bukvalno.

U kadar može da stane više osoba, pa su ovom kabinom pokrivene i grupne fotografije, idealne za korporativne proslave. Jedino što nam je bitno, jeste da za našu Matrix kabinu imamo dovoljno prostora, a naši operateri će se postarati za to da svaki vaš gost koji priđe kabini bude uslikan.

Dakle?

  • Da li ste spremni da svoju proslavu podignete na jedan sasvim novi nivo?
  • Da li želite da se istaknete u moru sličnih korpo događaja?
  • Da li vam je važno da ostanete zapamćeni u glavama svojih gostiju, ali i u glavama njihovih pratilaca na društvenim mrežama?
  • Da li vaši odgovori na prethodna pitanja glase: da, da i da?

U tom slučaju, voleli bismo da nam se javite klikom na dugme ispod, i da zajedno isplaniramo događaj koji će ispuniti sve ove kriterijume!