Vortex

Sagledajte svet iz svakog ugla uz naš 360 efekat!

Vortex je nova tehnologija gde kamera kruži 360 stepeni oko patentirane platforme. Oktagon sa led svetlima koji se može brendirati je deo scenografije koji će Vašem videu dati još moćniji efekat. Krajnji rezultat je video koji će ostaviti bez daha sve prisutne, a možete ga instant podeliti na nekoj od društvenih mreža ili poslati na e-mail adresu. Uz Vortex možete iznajmiti mašinu koja pravi mehuriće, suvi led ili neke druge rekvizite koji će vaš 360 video učiniti još zanimljivijim

Rezerviši odmah

Vortex

Sagledajte svet iz svakog ugla uz naš 360 efekat!

Vortex je nova tehnologija gde kamera kruži 360 stepeni oko kružne platforme. Oktagon sa led svetlima koji se može brendirati je deo scenografije koji će Vašem videu dati još moćniji efekat. Krajnji rezultat je video koji će ostaviti bez daha sve prisutne, a možete ga instant podeliti na nekoj od društvenih mreža ili poslati na e-mail adresu. Uz Vortex možete iznajmiti mašinu koja pravi mehuriće, suvi led ili neke druge rekvizite koji će vaš 360 video učiniti još zanimljivijim

Rezerviši odmah

Fotografije sa događaja

FAQ

Vortex je vrlo jednostavan za korišćenje. Nakon što se montira i događaj počne, sve što je potrebno jeste da stanete na platformu na sredini i prepustite se momentu. Tada naša 360 kamera kreće da kruži oko Vas i i snima beskonačan video koji možete odmah nakon snimanja podeliti na društvenoj mreži uz #hashtag ili poslati na e-mail adresu. Slow motion video je takođe jedna od opcija. Snimanje sa režijom nakon snimanja, gde se mogu ubaciti dodatni 3D efekti, overley-evi, animacije, digitalni brending je uključeno u cenu. U ponudi takođe imamo i mašinu za mehuriće, suvi led i mnogobrojne rekvizite koji će video učiniti još efektnijim.

Vortex ima svoj oktagon sa led svetlima koji se može brendirati. Brendira se se sedam stranica, a osma stranica mora ostati otvorena zbog cirkulisanja ljudi. Oktagon može biti brendiran jednostrano ili obostrano. Brending može biti prilagođen uz vaš logo, brending ili grafiku. Možete da dostavite vaš lični dizajn ili da koristite usluge našeg grafičkog tima. Takođe, može se brendirati i sam 360 video ubacivanjem logoa, 3D efekata, overlay-eva, animacija ili digitalnog brendinga.

Uz Orca Vue 360 video, nudimo veliki broj scenografskih efekata. Pored digitalnog brendinga, 3D animacija i overlay-eva koji se mogu ubaciti na snimak, nudimo i veliki broj zanimacija koje će video učiniti spektakularnijim. Možete iznajmiti dim mašinu, suvi led, mašinu za pravljenje mehurića, balone, lasere. To nije uključeno u cenu i iznajmljuje se zasebno.

Svaki put kada iznajmite Vortex, dolaze i naši obučeni, komunikativni i profesionalni operateri. Operateri su prisutni četiri sata pre početka događaja, za vreme trajanja događaja i par sati nakon završetka događaja. Prema zahtevu i potrebama obezbeđujemo operatere koji mogu biti oba pola, mogu govoriti strane jezike… Svaki operater je za vreme događaja povezan sa našom centralom radi rešavanja eventualnih tehničkih poteškoća nastalim na samom terenu.

Da. 360 video  se odmah izrađuje nakon završenog snimanja. Snimanje kratkog video materijala traje nekoliko sekundi, a nakon toga sledi režija. Uz pomoć najsavremenijeg softvera, Vortex video materijal je gotov u periodu od 30 sekundi do 2 minuta u zavisnosti od kompleksnosti efekata.  Kada se režija završi, video je spreman je za slanje na e-mail adresu.

Sve naše aktivacije, pa tako i ovu iznajmljujemo na sat. Minimum najma je četiri sata. Naravno, moguće je iznajmljivanje na veći broj sati ili dana, a samim tim i cena se koriguje. Prevoz je uključen u cenu ukoliko je događaj na teritoriji grada Beograda. U cenu su takođe uključene montaža i demontaž i to rade naši stručno obučeni operateri. Montaža se radi ili dan ranije ili minimum četiri sata pre početka korišćenja aktivacije. Moguće je iznajmiti ventilatore, mašinu za mehuriće i još mnoge druge stvari koje će 360 video učiniti savršenim.

Dimenzije Vortex-a sa oktagonom su 2.5m visine i 2.8m širine. Preporučeni prostor za korišćenje Vortex-a je 3.1m širine jer pored same konstrukcije, treba ostaviti prostor i za našu share stanicu sa koje će Vaši gosti direktno moći da podele snimak na nekoj od društvenih mreža ili je pošalju na e-mail adresu. U ponudi imamo tri veličine share stanica.
Mala – sa ekranom od 15’’
Srednja – sa ekranom od 32’’
Velika – sa ekranom od 55’’

Pored Srbije, radimo i u Bosni i Hercegovini , Makedoniji i Crnoj Gori, a imamo partnerstvo sa vodećom kompanijom za Photobooth u Hrvatskoj. Radili smo i u Rusiji, Španiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. Iznajmljivanje naših uređaja je moguće na teritoriji cele Srbije i van granica Srbije.

Vortex Experience

Želite da rezervišete?

Vortex

Rezerviši odmah