Poklonite svojim gostima nešto sasvim novo: njihov emoji na bedžu!

Decembar je stigao, a sa njim i potreba za inovativnim idejama za novogodišnju žurku. Kao događaj koji treba da bude organizovan svake godine, krajnje je vreme da pored svih ostalih zadataka u vezi sa poslednjim mesecima u godini pojačate na maksimum i svoju kreativnu stranu – jer svi znamo da ova proslava treba da bude ne samo originalna, već da bude i nešto što će ostati u pamćenju. Ali, isto tako znamo i koliko je teško da dobijete dobre ideje baš onda kada vam najviše trebaju.
Tu na scenu stupa Mosaic Wall.

Izgleda kul (i zabavno je)

Mosaic Wall predstavlja jedinstveni način da svojim gostima priredite zabavnu i interaktivnu žurku. Nakon što se fotografišu, vaši gosti i zaposleni moći će da vide svoje fotografije na zidu koji će se potom transformisati u mozaik sa slikom po vašem izboru. Ovime smo želeli da kreiramo poseban osećaj zajedništva – nešto za šta verujemo da treba da bude u srcu svake novogodišnje proslave.

Uključuje promociju brenda a žurku dovodi na novi nivo
Kad kažemo ‘’Mosaic Wall’’ podrazumevamo nekoliko stvari. Pre svega, tu se nalazi naše interaktivno, magično ogledalo koje u sebi ima kameru. Na ovaj način svi mogu da se pripreme u ogledalu i da budu zadovoljni fotografijom. A samo učestvovanje u kreiranju mozaika učiniće da se vaši zaposleni kako bukvalno tako i figurativno osećaju kao da su deo ‘’šire slike’’ – korišćenje mozaika na žurkama pokazalo se kao dobar način da kod svojih gostiju probudite osećaj saučesništva. Super prilika da im pokažete da ‘’smo svi u ovome zajedno’’ i da podstaknete njihovu međusobnu interakciju.

Fotografije će naši operateri potom odštampati i zalepiti ih na mesto koje će kasnije upotpuniti celinu i stvoriti pravo umetničko delo! (A da li smo spomenuli da i izgleda kul?)

Jer poruka koju Mosaic Wall-om šaljete je jasna: ukoliko se približite mozaiku, videćete pojedinačne fotografije, sebe, svoje kolege. Ali što se više odaljavate, uviđate širu sliku: brend, koji čine ljudi.

Mosaic Wall ne mora da bude samo u fizičkom obliku, već može da bude i digitalni. U tom slučaju, nakon fotografisanja, fotke se prikazuju na televizoru, a vaši gosti mogu da fotografije pošalju sebi na mejl i/ili podele na svojim profilima.
Ostaje u sećanju (a i prostoru)
Kada smo pravili Mosaic Wall, imali smo jednu stvar na umu: kul uspomene.

Po završetku događaja, Mosaic Wall je vaš – svi zaposleni na jednom mestu, zajedno. Jer, na kraju krajeva, upravo oni i čine srž svake kompanije, te je potpuno prirodno da ovu godinu zaokružite a sledeću upotpunite njihovim prisustvom u prostorijama svoje firme.

Pokažite im da ste ponosni na rezultate postignute u ovoj godini, tako što ćete istaći sve fotografije napravljene na žurci. A ko zna, možda ovakav mozaik može da postane deo vaše novogodišnje tradicije!
Na vama je da rezervišete Mosaic Wall, a na nama sve ostalo
Proces rezervacije i postavke je jednostavan. A nakon što se dogovorimo oko izgleda, dimenzija i datuma – sve drugo možete da prepustite nama. Na vama ostaje da se prepustite uživanju u proslavi koju ste organizovali, a za koju znate da svakako neće biti dosadna. Po završetku događaja, naši zaposleni će demontirati postavku, a vama uručiti mozaik.

Za kraj, ostavili bismo vas sa ovim pitanjem: da li želite da i ove godine novogodišnja žurka bude nešto što morate da održite, nešto oko čije organizacije gubite kosu i što samo jedva čekate da se završi? Ili biste voleli da ova novogodišnja proslava u sebi sadrži i neko dublje značenje a vašu žurku podigne na viši nivo nego ikada do sad?

Dozvolite da ove godine umanjimo vaš stres oko pripreme za savršenu novogodišnju žurku.